The Gift

Simon och Robyn är ett ungt gift par, vars liv flyter på enligt planerna tills den dagen då de stöter ihop med en av Simons gamla bekanta från high school. Till en början känner Simon knappt igen den lite udda Gordo, och efter vad som först verkar vara ett oskyldigt möte på stan, börjar han dyka upp allt oftare. En rad av ovälkomna möten och mystiska presenter senare, bjuder paret in Gordo i sitt hem. Något de bittert kommer att få ångra.

Originaltitel The Gift
Regissör Joel Edgerton
Manus Joel Edgerton
Genre Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton, Allison Tolman, Tim Griffin, Busy Philipps, Adam Lazarre-White, Beau Knapp, Wendell Pierce, Mirrah Foulkes, Nash Edgerton, David Denman, Katie Aselton, David Joseph Craig, Susan May Pratt, PJ Byrne

päronanton
2021-08-20
Helt okej. Hade en del obehaglig scener som fick mig att rysa.
Ima_Tree
2021-06-06
Jason Bateman är den största behållningen.
Gordyal
2020-07-05
Snacka om skåpmat, dessutom B:ig och urvattnad. Tjatig och stämningsbefriad. (5/15)
kanemura
2019-07-02
Relativt spännande men med en del överdrivet "galen" dialog. Bateman som komiker har jag aldrig gillat men här fungerade han relativt bra. Bra slut som sagt.
Norpan0
2019-01-10
Jag gillar slutet, men vägen dit är en kliché.
WillyV
2018-07-16
Karma is a bitch.
Hanness
2018-06-10
Mycket bra!
92axha10
2018-06-10
En smart thriller som undviker klichéer. Återhållsam och tar sin tid att bygga upp mysteriet som jag inte kunde förutse hållet den var på väg.
TURGUT
2018-01-08
Bra thriller med mycket nerv, känns spännande hela tiden.
vonadel
2018-01-04
Jag vet inte om det är jag som är fel på det eller ej. Delar uppfattning med flera andra betygsättare här, som tycker filmen är bra, men ändå blir betyget "bara" en 3a. Överfört till en 10-gradig skala 5 (sådär) eller 6 (ganska bra). Om jag tycker en film är bra får den vanligen betyg 7 (bra) eller 8 (mycket bra) vilket blir en 4 på en 5-gradig skala. Ah, strunt samma, det var ju filmen jag skulle bedöma. Tycker alltså den är bra. Bra stämning, spännande, man är nyfiken på vad som ska hända. 7/10