The Girl From Monday

Ett komiskt drama som utspelar sig i en inte allt för avlägsen framtid där medborgare gladeligen säljs som gods på börsen.

Originaltitel The Girl From Monday
Regissör Hal Hartley
Manus Hal Hartley
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Bill Sage, Leo Fitzpatrick, Sabrina Lloyd, Tatiana Abracos, D J Mendel, James Urbaniak, Juliana Francis

AlbertSpica
2015-09-06
Skönt fulsnygg och rätt mysig musik dock var jag lite för ofokuserad så hängde inte direkt med i handlingen, Får ta att se om den någon dag.
Korben_Dallas
2014-01-02
År sen jag såg denna, lite paff samtidigt som jag inte är de över att Hal Hartley gjort denna. Kom ihåg den som billig, halvsnygg och bra. Komiskt drama? Snarare mer ett dystopiskt drama.
motoko
2010-07-22
Bra film, ideen är nog roligare än filmen. Skulle nog ändå kunna bli en femma om jag ser om filmen.
Feddan
2010-06-19
Svår att betygsätta...men stilen är egen och temat intressant så det blir en 4:a ändå.

2010-02-10
Nej tack.
Gröne_Orm
2009-11-11
Fantastisk. En Alphaville för den moderna människan.
skitbad
2006-09-07
Hartley bara fortsätter att imponera, han är guld värd och har slingrat sig en bra bit in i min själ.
Countess_Malin
2005-03-13
Jag som vanligtvis tycker så bra om Hal Hartley... Nåja, jag ska nog kunna sova gott ändå.