Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Kvinnan på tåget


Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag spenderar hon sin dagliga pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar varje dag. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.


Originaltitel The Girl on the Train
Regissör Tate Taylor
Manus Erin Cressida Wilson
Genre Drama, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Lisa Kudrow, Allison Janney, Justin Theroux, Laura Prepon, Rebecca Ferguson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Haley Bennett, Luke Evans, Darren Goldstein, Mac Tavares, Cleta Elaine Ellington, Gregory Morley, Lana Young, John Norris, Rachel Christopher
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1253
Filmnummer 119979

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2024-05-19
Storyn är ok. men jag tycker man krånglar till det i dramaturgi och tonsättning. Slutresultatet blir mer tillgjort än engagerande.
amam
2023-08-26
Inte alls like smart som den tror att den är. Väldigt bra skådisar är det som räddar betyget från en tvåa.
ThomasEngstrom
2023-07-08
Bra film, lågmäld i berättelsen på ett sätt som passar bra. Många tillbakablickar som på ett bra sätt får handlingen att gå framåt och låta oss tittare få mer och mer information om händelser och personer. En bra, spännande lågtempotriller. Genomgående bra skådespeleri, där huvudpersonen sticker ut lite extra
Rai
2022-12-04
Vad var det bra med den här filmen? Tyckte den var mest tråkig och seg...
Rele
2022-11-27
En drama som börjar segt, men blir bättre mot slutet. Några duktiga skådespelare och rättvis slut höjer mitt betyg till en stark trea.
KyLLo
2021-09-13
Usel B-film, skulle jag säga. Titeln och omslagsbilden inger visst hopp om en skön och mystisk film, men dramaturgin är bedrövlig. Det är spretigt och oengagerande, dåliga skådisar och bristfälligt ljus. En plåga att ta sig igenom. Det blir inte mycket sämre än så här.
Olof_Gronlund
2021-09-06
Såg den fått bra betyg här och ville ge den en chans, men den föll ganska platt. Jag drogs aldrig med riktigt och ville bara ta mig till slutet. Bra insats av Blunt men annars meeh
Nalleman
2019-08-10
Seg i starten men det blir desto bättre en bit in i filmen . Emily Blunt glänser!
Tatty
2019-01-04
Åh, älskar såna här mystiska filmer som man undrar och misstänker några. Vem mördaren var, var det hon själv eller den andra? Blev lite riktigt förvånad på slutet hur allting stod till! Faktisk jätte bra! Rekommenderas starkt!!
precious_death
2019-01-04
Blunt gör en lysande insats i något som börjar som en berättelse om en skör människa där sedan tumskruvarna successivt dras åt. Jag blev mycket positivt överraskad.
Visa äldre kommentarer »