Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Go-Getter


Efter att ha förlorat sin mamma till döden så stjäl en förvirrad tonåring en bil och ger sig i väg på en resa för att hitta en sedan länge saknad bror. Under resans gång så upptäcker han saker både om sig själv och om bilens ägare.


Originaltitel The Go-Getter
Regissör Martin Hynes
Manus Martin Hynes
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Lou Taylor Pucci, Zooey Deschanel, Jena Malone, Judy Greer, Jsu Garcia, Maura Tierney, Nick Offerman, Bill Duke, Colin Fickes, William Lee Scott, Sita Young, Marissa Ingrasci, Julio Oscar Mechoso
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 311
Filmnummer 56258

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Mat1az
2013-02-14
Skön indie road movie.
Wegerman
2012-09-28
Den här filmen är underbar! Fullkomligt oförutsägbar och trots att temat "deprimerad tar bilen till flykt undan sitt liv" är ganska beprövat inom filmvärlden så känns inget med filmen uttjatat. Jätte bra musik och en frisk härlig blandning av fantasi och verklighet. mysigt sorglig och rolig på samma gång.
jingoo
2012-02-26
Det är kanske mest Zooey-kompletisten i mig som gör att jag orkar ta mig igenom den här filmen. Typisk road-movie där en deprimerad 19-åring stöter ihop med en massa udda personer. Filmen saknar något, lite mer spets i humorn kunde ha varit bra. Nu blir det ganska mjäkigt.
Christofer
2012-01-30
Underbart rolig felöversättning i filminfon. Synd att filmen inte var av samma kvalitet. Rörigt, osammanhängande och allmänt trist. Man fick sällan någon förklaring till hur killen hamnade där han gjorde i ett antal scener, flera karaktärer kändes väldigt random och bidrog inte till nånting. Flera scener borde ha varit drömmar, men som alltså hände på riktigt? Whut? Nä, ett onödigt försök till 'indie'-roadmovie (finns det förresten nånting som är indie idag iom att det görs så många, då är det ju mer mainstream egentligen?).
eniloj
2011-09-28
Trevlig film, zooey är felfri i både skådespel och utseénde. Gillar även musiken av M.ward.
Litsne
2011-07-05
Bra skådespel, men dålig film.
miks
2011-06-19
"Ok" räcker för att sammanfatta. Zooey är trevlig att se på.
THESHIT
2010-12-05
snyggt, till och från ganska osammanhängande, men sevärd om man är sugen på en ganska rar och harmlös indie-rulle.
demigodz
2010-08-08
Tråkig, riktigt tråkig! Den får en tvåa för soundtracket och hur den då och då var filmad.
Hoppandesoffan
2010-06-14
denna film förgyllde min måndagsnatt! scenerna mellan Lou och Zooey är som små framvaskade guldklimpar i ett stort hav av filmer där denna verkligen förtjänar att hittas! stark 4a
Visa äldre kommentarer »