The Greatest

Drama centrerat runt en gravid tonårsflicka och hennes pojkväns familj, som försöker komma vidare i livet efter att ha förlorat sonen i en bilolycka.

Originaltitel The Greatest
Regissör Shana Feste
Manus Shana Feste
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Susan Sarandon, Pierce Brosnan, Jennifer Ehle, Cara Seymour, Aaron Taylor-Johnson, Carey Mulligan, Lindsay Beamish, Zoë Kravitz, Johnny Simmons

2016-11-26
Den här var faktiskt över förväntan.
idaho1981
2015-11-22
Stark 2:a eller svag 3:a. Allt för amerikanskt sentimental för min smak. Brosnan är ännu stelare än vanligt (och tar sig som vanligt på för stort allvar). Mulligan och Simmons göt de bästa rollprestationerna och Sarandon är ok. Men manuset känns inte helt trovärdigt och det blir lite för mycket.
cruze
2014-12-01
Tycker filmen känns mer som nån tv-produktion än film. Trots det bra skådespelarinsatser, seg och ointressant för övrigt. Sarandons karaktär skulle sytts in på hispan tio minuter in i filmen efter hon badade, psykopat.
TimBuckley
2014-11-21
(rek 3a) Fin film med ett enkelt men bitande koncept/historia som faktiskt fick mig tårögd på några ställen. Och dessutom vågar den vila i ansiktsuttryck utan att dränka dessa i filmmusik eller med dialog. Men samtidigt så är berättelsen också impregnerad med en dos sockrigt smör. Å lägg till detta även en stor dos drama och sorg till det & det hela blir helt enkelt för mycket. Sarandon & Mulligan har heller ej aldrig varit några favoriter hos mig. Så trots en fin historia, tårögda ögon och en välspelande Pierce Brosnan, så får den nöja sig med en 3a.
staynow
2014-09-06
Susan Sarandon är dryg och spelar precis som hon alltid gör, men annars var det en fin film. gillar slutscenen.
Werim
2014-03-29
Halvkass och seg film. Hyfsad handling höjer till en 2a
AddeColciago
2014-01-13
I sina bästa stunder visas något som påminner om äkta sorg upp, i övrigt är det mest slätstruket. Mulligan är dock alltid bra. Kul också att se Brosnan i en så annorlunda roll.
Luene
2013-06-23
Filmen började bra men blev under mitten ojämn. Tycker den visar en bra skildring av sorg. Absolut sista scenen var helt underbar och rörande, och filmen byggde upp stämningen mellan Carey och Aaron otroligt bra!
Nihilus
2013-05-16
I de där riktigt känslofyllda stunderna, när skådespelarna (som presterar något blekt) som mest behöver att manuset levererar, faller det tyvärr igenom.
Gigi1943
2013-05-08
Jag tycker det är snudd på patetiskt när man avsiktligt skrämmer tittarna på detta vis i inledningen (jag höll på att få en hjärtinfarkt!!!), det var onödigt och gjorde att hela filmen sjönk ner i botten!, Urkass skådespeleri av i annat fall bra skådisar. Jag sov andra halvan och känner inget intresse för att se om den delen, så jag vet inte hur eländet slutade, poff!