Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Greatest Showman


Den sanna historien om P.T. Barnum, cirkusdirektören och underhållaren som bland annat värvade svenska Jenny Lind för en berömd USA-turné år 1850.


Originaltitel The Greatest Showman
Regissör Michael Gracey
Manus Jenny Bicks, Bill Condon
Genre Drama, Romantik, Musikal, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson, Austyn Johnson, Cameron Seely, Keala Settle, Sam Humphrey, Yahya Abdul-Mateen II, Eric Anderson (IV), Daniel Everidge, Ellis Rubin, Skylar Dunn, Paul Sparks, Fredric Lehne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 493
Filmnummer 125655

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DrVergerus
2020-09-08
Man kan inte förvänta sig så mycket, men vilket hemskt porträtt av Jenny Lind. Har knappt något med henne att göra. Inte ett dugg likt, ser ut som en modern kvinna.
Illville
2020-04-27
Musiken nära nog en 5:a. Skådespeleriet en väl godkänd 4:a. Men storyn..? Okej då. En 4:a blir betyget trots allt med viss reservation.
Tonti
2019-10-13
Vilken travesti på Jenny Lind den här filmen levererar.
MsA
2019-08-13
Hugh Jackman och resten av skådisarna + musiken räddar denna från en 3:a. Jag hade dock velat veta mer om Barnum, hans politiska karriär osv. Manuset är svagt och för mycket sångnummer för min smak.
ulpe01
2019-08-02
"Den sanna historien..." HA! Hade det här varit en musikal om vem som helst förutom Barnum hade jag förmodligen gett den minst en fyra. Nu kan jag inte koppla bort allt jag lärt mig om den verkliga mannen och det får räcka med en trea trots suveränt skådespeleri och ett spektakel bara överträffat av "Moulin Rouge".
vonadel
2019-07-26
Det är ju musiken som gör denna film. Riktigt bra låtar. Gjorde sig helt ok i 4K också. 7/10
Starlette
2019-02-17
Så vacker. Jättesnygga nummer, toppenbra musik.
Teolinda
2018-12-30
Vacklar mellan två och tre. Snygg färgglad underhållning men tyvärr lite för platt, sentimentalt och ja... Väldigt amerikanskt med moralkakor som verkligen gnuggas in. Musiken är mycket välproducerad men en smula andefattig.
supermancover
2018-10-10
Musiken är faktiskt överraskande bra! Så jävla svag plot dock. Alltså verkligen sånär som på genomskinlig. Bra skådespel, bra låtar, bra sångare men svagt manus.
Barneyk
2018-09-23
Otroligt ojämn film! Mycket av musiknummrena är riktigt bra och snyggt gjorda och musiken känns stor och rejäl och med volymen uppskruvad så sitter den riktigt ordentligt. Men, dom känslor och saker som levs ut i musiken byggs upp så fruktansvärt dåligt så det blir aldrig någon djupare känsla för mig. Det hela blir även som bäst väldigt ytligt och ointressant. Även om poängerna och så är bra i sig så har dom liksom inte byggts upp. En bra musikal använder sina musikalnummer som utlopp och explosion för saker som byggts upp, här bara är dom. Sen kan man gå inpå hur problematiskt och kasst gjort det är att bygga en film på en person som typ stod för motsatsen till vad som lyfts fram här. Det är helt enkelt för mycket som är rent av dåligt för att jag ska kunna dras med av det som ändå är riktigt bra, vilket är en del. Men nej, en ganska slät tvåa överlag men med riktigt riktigt bra toppar.
Visa äldre kommentarer »