2.1

The Grudge II

Uppföljaren utforskar hemligheter bakom förbannelsens vrede och presenterar nya karaktärer, som till en början till synes helt utan samband, är utsatta för den övernaturliga förbannelsen.

Originaltitel The Grudge 2
Regissör Takashi Shimizu
Manus Stephen Susco
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Beals, Sarah Michelle Gellar, Eve Gordon, Edison Chen, Amber Tamblyn, Takako Fuji, Arielle Kebbel, Teresa Palmer, Matthew Knight, Sarah Roemer, Misako Uno

Skapad 2019-10-25 av kanzi
När japanska Ringu kom 1998 så hade skräckfilmsgenren i västvärlden kört runt i samma hjulspår ett bra tag och väntade desperat på något nytt. Filmen slog snabbt igenom med buller och bång ...   Läs mer »

2017-12-11
Urfånig!
2014-11-26
En film med endast två tillgångar: 1. Duktiga skådisen Sarah Michelle Geller, som tyvärr endast är med i ca. 3 minuter(vilket troligtvis är filmens bästa minuter) och 2. skräckeffekterna som är riktigt bra men inte lika överraskande som i ettan. I övrigt är manuset riktigt rörigt, skådespelarna rätt usla liksom dialogen och de nya idèerna rätt få.
Tatty
2014-05-22
Lika nervig som första filmen och spännande också. Men måste säga att ettan är nog bättre tror jag.
picklessmulan
2014-01-06
Helt Ok. Dock så var den lite komplicerad och tempofattig. Storyn var Okej i början men föll ju längre filmen gick. Slutet var på tok för dåligt. Blir ändå en stark 2a
silvertrain
2013-08-09
Riktigt bra uppföljare! Nästan så bra som ettan. Tycker det är skrämmande att (varning för spoilers) förbannelsen sprider sig till oskyldiga platser, till oskyldiga människor. Solklar femma!
Redfield4ever
2013-04-05
Jag ville aldrig se Teresa Palmer kissa på sig, men tack vare The Grudge 2 fick jag se det. Tack så hemskt mycket, Takashi Shimizu!
Murvel48
2013-03-14
De många hoppen mellan de tre olika delberättelserna drog ner tempot ganska ordentligt. Sen trodde man ju att berättelserna skulle vävas ihop till något slags slut - men nä, nu blir jag tvungen att se trean också. Svag tvåa!
AjaxWarrior
2011-12-21
Lite svårförstådd ibland, men den har ett par riktigt obehagliga scener.
Virrpanna
2011-12-20
Jag tyckte den vart läskig på vissa ställen, men jag förstod inte slutet riktigt, blir kanske och att se 3an, för att få svar?
federico033
2011-11-13
Så överarbetat, blev bara frusterande och töntigt till slut