2.3

The Guilt Trip

Andy Brewster är på väg mot sitt livs road trip och vem kan vara mer lämplig att inta passagerarsätet än hans mor Joyce? Efter att ha beslutat att börja sitt äventyr med ett snabbt besök hos mamma, tvingar Andys samvete honom att ta med henne på resan. Under nästan 500 mil i det ständigt föränderliga landskapet ökar Andys irritation över hans mammas upptåg stadigt.

2023-02-10
Tillrättalagd dramakomedi jag skulle kalla menlös. Inget sticker ut och inget oväntat händer. Heller inget som är speciellt dåligt.
2018-12-22
Också en riktigt trist komedi....
dudson
2018-02-22
Fuck var ju riktigt vidrigt dåligt! Massa sjabbel av Streisand. Tycker synd om Rogen som måste stå' ut...#{
2016-12-21
Något mästerverk är det ju absolut inte men jag tycker ändå det här är en helt okej komedi. Hade nog uppskattat den mer om jag varit 20 år äldre. Svag 3:a.
deswhip
2016-08-21
Småmysig dramahumor och en ordentlig dos feelgood på slutet. Filmen har ett avslappnat tempo vilket numera känns lite som en bristvara i filmvärlden. Jag tycker filmen fungerar bra och knyts ihop fint på slutet.
AlbinWesley
2016-08-21
Kanske en tvåa egentligen, men en molnig söndagseftermiddag kräver jag inte mer än såhär.
F-M-J
2015-02-12
Barba Streisand skrämmer mig. Hennes ansikte är totalt avhumaniserat och åtspänt till den graden så att alla hennes uttryck uteblir, vilket är ett ganska stort minus för en skådespelare. Sedan så landar filmen mellan drama och komedi med ett försök på djup och blir än mer frustrerande då jag hoppats på en besprutning av skämt likt en skottsalva från en AK47a. Istället hamnar man i en går och rätt dyster plats med en hinna som klibbar ner aktörerna varje gång dem försöker på sig ett skämt. Stark etta.
ClintanTheKing
2014-05-20
Charmig och mysig film som också är rätt lyckad komedimässigt. Sevärd!
Andreas_
2014-04-24
Nja...är väl det jag kan säga om denna film, ingen höjdare direkt även om det är bra skådespeleri och väldigt bra kemi mellan Babs och Rogen, men handlingen är rätt banal och fånig även om den har lite charm i sig, så blir det mest bara för sockersött och rätt ointressant av alltihop, men som sagt, det positiva är skådespeleriet och kemin mellan huvudrollsinnehavarna som gör detta till trots den tråkiga storyn en film som duger att se om man inte har något bättre för sig. Visst är det kul att se Rogen spela något annat än en vuxen svärande bebis ibland och han gör det förvånansvärt bra här, men annars är det nog mest kärringar/morsor över 50 som kommer tycka denna film är otroligt rolig, men för oss övriga så är det inte mycket att hänga i granen. Så betyget blir dock endast en svag 2:a för detta försök till en "roadtrip komedi för mammor 50 plus"
JanneN
2014-02-18
Utan Barbra Streisand hade jag stängt av, senast efter trettio minuter. Då hade jag visserligen missat "biffscenen". Men det hade jag ju inte vetat om.