The Haunted House

Buster Keaton spelar en banktjänsteman som hamnar i klistret på många olika sätt. Inte minst när han av misstag går in i ett hus som enligt rykten hemsöks av spöken.

Originaltitel The Haunted House
Regissör Buster Keaton, Edward F Cline
Manus Buster Keaton, Edward F Cline
Genre Skräck, Stumfilm, Kortfilm, Komedi, 20-tal
Skådespelare Buster Keaton, Virginia Fox, Joe Roberts, Edward F Cline

Barneyk
2016-10-05
Ganska svag trea, lite småtråkig men samtidigt bjuder Keaton på ett par guldkorn och det är så fascinerande att se hur mycket inspiration alla tecknade serier senare hade härifrån.
myslas
2016-01-02
Lite småkul men saknar uppfinningsrikedomen som är så vanlig med Keaton. Bara godkänd.
Jorgandr
2014-11-03
Rolig film, men lite seg i starten. Ingen kan spela död med samma frenesi som Keaton, vilket höjer filmens andra halva avsevärt.
hsimpson
2012-03-20
Smårolig, men lite väl seg, och inte alls lika rolig och finurlig som Keaton kan vara.
sunvalley
2010-12-08
Stundtals fantastisk. Slutet är magnifikt. Men klisterscenerna i början var lite för utdragna, som att kolla på en Plutokortfilm.
KimEkberg
2010-11-16
en film där folk fastnar i saker med klister kan inte få mindre än fyra, speciellt inte när det också innehåller en scen där någon blir så rädd för ett lakanspöke att den slår en bakåtvolt.
Tonti
2010-11-16
Skoj men inget helt speciellt precis.
rayek
2007-04-30
Snyggt både i rött och blått. Inledningvyn måste jag säga är fenomenal. Dock är det inte en av Keatons bästa rullar... han kan vara roligare än så här.
muschii
2006-02-06
Fartfylld och underhållande, stabil trea.
fridenpaden
2005-05-20
Neighbors, Sherlock Jr, Our Hospitality och Cops är totala toppfilmer med Keaton. Haunted house är trevlig för stunden, skrattade många gånger. Endast för inbitna fans (som jag).