Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Hidden Face


Adrían, dirigent för filharmoniska orkestern i Bogotá och hans flickvän Belén, verkar vara mycket förälskade, men när Belén börjar misstänka att Adrían är otrogen, försvinner hon spårlöst. Adrían finner sin tröst i musiken och den vackra servitrisen Fabiana. Medan passionen ökar mellan dem, väcks allt fler frågor kring Beléns försvinnande.


Originaltitel La Cara Oculta
Alternativ titel Bunker
Regissör Andrés Baiz
Manus Andrés Baiz, Hatem Khraiche
Genre Drama, Komedi, Mysterium, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Martina García, Quim Gutiérrez, Clara Lago, Alexandra Stewart, Marcela Mar, María Soledad Rodríguez, Jose Luis Garcia, Humberto Dorado, Julio Pachón, Juan Alfonso Baptista, Marcela Benjumea
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 79
Filmnummer 96261

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Gordyal
2020-02-07
Inte så mycket att klaga på. Inte så mycket att jubla över. Helt okej film. Bitvis aningen långsam, men har sina stunder. Tål definitivt att ses i brist på annat. (8/15)
bryngel
2015-10-04
Så förutsägbart och genom tråkigt.
filmfreak1
2014-09-24
Vändningen är visserligen förutsägbar, men efterspelet förvaltas nästintill på bästa möjliga sätt. Spännande, smart och tankeväckande. Förvånar mig mycket, om inte Hollywood försöker sig på en remake de nästkommande åren.
Poker-Mange
2013-10-21
TV-film nivå.
ShenLong
2013-06-06
mest roligt att regissören heter baiz
Czechflash
2013-03-22
Inte alls pjåkig. Det är snarare ett drama som övergår till en mysterium/thriller. Har en intressant idé och även om det kunde varit bättre funkar den, speciellt när vändningen kommer...
Genstruktur
2012-06-12
Varken hemsk eller spännande.