The Highwaymen
Två stenhårda före detta Texas-poliser får i uppdrag att hitta och avrätta det ökända rånarparet Bonnie och Clyde.

Originaltitel | The Highwaymen |
Regissör | John Lee Hancock |
Manus | John Fusco |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates, John Carroll Lynch, Thomas Mann, Dean Denton, Kim Dickens, William Sadler, W Earl Brown, David Furr, Jason Davis (II), Josh Caras, David Born, Brian F Durkin, Kaley Wheless, Emily Brobst, Edward Bossert |
Ännu en film som var för lång för sitt eget bästa, dessutom lite väl luddigt berättad.
Svag trea. Filmen hänger på Costner och Woody och de gör ett helt okej jobb men annars är det inget att hurra för.
Costner och Woody passar bra som råbarkade slit-vargar som jagar dom ökända Bonnie&Clyde. Filmen går inte på ultra speed direkt vilket i detta fallet funkar bättre än den mera stressiga tempot. Mänsklig film om det mörka/onda som finns i oss alla...
Kanske borde man sett "Bonnie and Clyde" före denna, har lite svårt att förstå hypen över dem. Jag gillade de här två mogna herrarna och deras stil, så mycket av behållningen står de för. Det ligger en cool stil över det hela och ingen stress, passar mig bra.
Långsamt tempo med bra insatser.
Värd att se för Harrelson och Costner.
Lite seg men ändå bra och snyggt gjord
Jag tycker att det känns som att John Lee Hancock & co har försökt göra en tidlös och oförglömlig klassiker. Då det gäller tidlösheten har de lyckats riktigt bra tack vare en snygg retroinramning, men då de kommer till "oförglömlig klassiker" är det betydligt värre. På det hela en mycket behaglig och välproducerad dussinrulle som man både kan ha och mista - om det inte vore för den magnifike Woody Harrelson som lyfter varenda scen han är med i. (9-/15)