The Hills Have Eyes

Familjen Carter är på väg genom natten i sin husbil, på semester till Kalifornien, men stoppas brutalt i ödemarken av en galen och bisarr familj med uppenbar fallenhet för kannibalism. En efter en faller Carters familjemedlemmar offer för mördarna, men någon slår tillbaka med ursinnig kraft.

Originaltitel The Hills Have Eyes
Regissör Alexandre Aja
Manus Grégory Levasseur, Alexandre Aja
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin, Dan Byrd, Robert Joy, Ted Levine, Desmond Askew, Tom Bower, Ezra Buzzington, Maisie Camilleri Preziosi, Billy Drago, Laura Ortiz, Michael Bailey Smith

Skapad 2019-10-28 av von_fantasy
Jaha detta är tydligen en i raden av många skräck-remakes. Men till skillnad från den uppenbara floppen House of Vax-remaken är detta en helt ok remake. Mellan åren 1945-1992 gjorde amerikanarn...   Läs mer »

Bokföringsprogrammet Mineko

ThePatient
2024-02-18
Vill påpeka att detta inte är läskig skräck, utan mer äckelskräck med många actionmoment. Var inställd på det om du ska se den!
vonadel
2022-04-26
Hade tydligen missat att skriva in denna. Var ett tag sedan jag såg den. Dessutom såg jag den nog när det begav sig också. Ganska underhållande om man nu kan uttrycka det så om en sån här typ av film. Klart sevärd iaf. Har sett originalet också vill jag minnas, men kan inte riktigt avgöra vilken som är att föredra. 6/10
Dutch
2017-10-04
Haha den är faktiskt väldigt charmig!
2016-10-15
Astråkig och asdålig film!
2014-12-14
Detta är långt ifrån att vara bra av den enkla anledningen att denna skräckfilm inte är skrämmande. Ska man ta det ifrån början så består denna film av dåliga skådespelarinsatser från dock okej skådisar, ett manus som är svagt och ooriginellt och en regiinsats som inte imponerar. Det finns dock scener som räddar den från yttersta botten. 1+

2014-09-16
Skräckfilm är ingen genre jag är särskilt förtjust i alls.
Lotso
2014-07-07
I det stora hela ingen direkt dålig film men heller inte direkt bra. Det är en medioker skräckfilm som bjuder på blod och häftiga effekter. Där finns egentligen ingen anledning för den att existera som med alla remakes. Men som sin egen lilla stand-alone film funkar den okej.
TheOak
2014-06-13
Det sämsta jag sett på ett tag.
rebeccajansson
2014-05-25