Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Host


Efter att jorden invaderats och människorna tagits över av utomjordiska själar möter vi Wanderer som tagit Melanies kropp i besittning. Men Melanie kämpar emot och Wanderer tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken.

Baserad på romanen The Host av Stephenie Meyer från år 2008.


Originaltitel The Host
Regissör Andrew Niccol
Manus Andrew Niccol
Genre Action, Romantik, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare William Hurt, Frances Fisher, Emily Browning, Marcus Lyle Brown, Jake Abel, Saoirse Ronan, Scott Lawrence, Chandler Canterbury, Boyd Holbrook, Max Irons, Raeden Greer, Stephen Rider, Lee Hardee, Alexandria Morrow, Diane Kruger, Phil Austin (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1176
Filmnummer 101746

Recensioner

Skapad 2013-05-02 av rikirock
Då var det dags för en ny film som baserats på Stephenie Meyers bok, \"The Host\". Denna gång handlar det som tur var inte om vampyrer som glittrar i solen utan om skimrande saker som bofäster si...   Läs mer »

Kommentarer


ulpe01
2016-03-26
Finurligt sätt att rättfärdiga en kärlekstriangel... Det glimrade väl till vid något tillfälle, men på det stora hela är det en lättförglömlig film.
Annisen
2015-11-04
Tyckte beskrivningn av denna film lät intressant och den tillhör en genre som jag gillar, men blev tyvärr väldigt besviken.
Djason
2015-01-19
Ganska barnslig ungdomsfilm som nog hade vunnit på att vara lite råare men då det som sagt bygger på en ungdomsbok blir ju också filmen därefter. Saoirse Ronan gör dock ett gott jobb i sin roll och hon lär nog ha en ljus framtid för sig inom Hollywood.
KatjaF
2015-01-17
Boken är fantastiskt, men det här är som att se en otroligt förenklad och känslolös sammanfattning av den...
booby
2014-11-17
Den kanske fungerar som bok men överförningen till film blev olidligt trög.
psyche_delic
2014-10-22
Gillar konceptet. Lite mindre tonårssmör så hade den funkat bättre, dock. Vill ge den en svag 4. Vill ge den en stark 2.
miss_spears
2014-10-04
Fy fan vilken jäkla bra film!
Abigor
2014-09-27
Outhärdligt på alla sätt och vis. Extremt segt, b skådespel, trista miljöer. Troligen det sämsta jag sett i genren.
marleey
2014-09-20
Twilight kopia. Fast istället för vampyrer så är det rymdvarelser som är i fokus i denna sci-fi ungdomskärleksfilm. Satt länge och funderade över likheterna mellan Twilight. och The Host. Likheterna mellan karaktärerna och storyn är nästan kusliga. Därför var det skönt att efter filmens slut få reda på att The Host faktiskt är gjord efter en bok av just Twilight skaparen Stephenie Meyer. Det förklarade en hel del. Ogillar inte The Host lika mycket som Twilight, men det är fortfarande inte speciellt bra. Det är alldeles för sliskigt på sina håll och slutet blev alldeles för utdraget. Har svårt att köpa storyn också. Utomjordingar som fram målas som fredliga men ända tar över en massa planeter. Människor kan dem givetvis inte kontrollera för vi är dem mest speciella varelserna med känslor i hela universum. Sliskigt är bara förnamnet. Jag tillhör givetvis inte målgruppen för filmen, MEN detta är faktiskt inte bra.
bojaka
2014-08-01
Känns precis som att titta på en tonårsbok, men jag gillar ändå idén. Om den ändå bara inte hade varit så lååångsaaam...
Visa äldre kommentarer »