billiga elavtal

billiga elavtal
3.3

The Hunger Games: Catching Fire

Katniss Everdeen och Peeta Mellark har återvänt hem efter deras gemensamma vinst av Hungerspelens 74:e upplaga. Segern innebär att de återigen måste lämna sin familj och sina vänner för att ge sig ut på en segerturné runt Panems distrikt. Längs vägen märker Katniss att ett uppror ligger i luften, men huvudstaden har fortfarande god kontroll samtidigt som president Snow förbereder för den 75:e upplagan av spelen, en tävling som kan komma att förändra Panem för alltid.

Originaltitel The Hunger Games: Catching Fire
Alternativ titel The Hunger Games 2
Regissör Francis Lawrence
Manus Simon Beaufoy, Michael Arndt
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci, Toby Jones, Jena Malone, Jack Quaid, Elena Sanchez, John Casino, Willow Shields, Bruce Bundy, Nelson Ascencio, Sandra Ellis Lafferty, Judd Lormand, Wilbur Fitzgerald, Patrick St Esprit, Alan Ritchson, Meta Golding, Jeffrey Wright, Amanda Plummer, Sam Claflin, Stef Dawson, Lynn Cohen, E Roger Mitchell, Bruno Gunn, Maria Howell, Paula Malcomson, Kimberley Drummond, Jill Jane Clements, Stephanie Leigh Schlund, James Logan, Daniel Bernhardt, Marian Green

Skapad 2019-10-26 av Jules4893
Catching fire är den andra delen i den hyllade Hunger Games-triologin. Katniss Everdeen ageranden i Hunger-spelen har upprört regimen. För att mildra konsekvenserna försöker hon tillsammans med P...   Läs mer »

Robkiller
2019-05-14
Mer ungdoms-action känns sämre än föregångaren även om det är ungefär samma sak.
Applekingen
2018-11-12
Börjar bra men på arenan förlorar filmen en del spänning som fanns i 1:an då det blir för mycket monster och effekter och för lite strid mellan deltagarna. De prensenterar motståndarna bra innan men sen får man bara se dem inte ens en minut känns det som. Kameraarbetet och klippningen är bättre men filmen är sämre än 1:an.
idaho1981
2018-05-06
Helt ok filmatisering av boken, som dock är bättre. Men tycker ändå att de fått med det mesta även om de kunnat lägga mer fokus på de andra deltagarna. Jena Malones Johanna är helt klart den bästa karaktären.
DiMMUBoRGiR
2018-02-01
Så... oinspirerande och oengagerande. En plastig produkt utan fantasi eller känsla.
HerrNenne
2018-01-07
Rätt platt men hyfsat underhållande. Borde frossat mer i deltagarna. Kunde varit hårdare.
Tsurugi
2017-09-15
Oerhört överraskad. Tog en chans att se denna trots att jag tyckte att den första filmen var näst intill dålig. Här är det nästan så att det blir en stark fyra. Young adult-filmatisering som gör att jag känner att jag måste se nästa film genast? Hade jag aldrig någonsin trott, visst kan det ha påverkat att jag hade lite att dricka innan jag såg filmen, men jag kan säkert säga att detta är en nästan ofantlig förbättring från första filmen.
supermancover
2016-09-08
Tycker att Jena Malone var det bästa med denna filmen.
Rele
2016-05-08
En film med mycket action. Manuset är bristfälligt om ologiskt. Jag ger en tvåa.
spielmitmir
2016-03-21
Helt okej, även om det är svårt att nå samma nivå som ettan eftersom nyhetens behag är över och inga nya grepp tillämpas direkt.
vonadel
2016-02-28
Såg nyligen om ettan, och jag tycker faktiskt denna håller ungefär samma klass. Blev faktiskt lite förvånad över det. Trodde den skulle tappa som så ofta med efterföljare. Är egentligen inget större fan av denna young adult-genre, men denna fungerar bra av någon anledning. Jennifer Lawrence bidrar nog en hel del med ett bra skådespel. Bra insatser i flera av birollerna också (Hoffman, Harrelson, Banks t ex). 7/10