1.7
1.7
The Hunt for Eagle One
Löjtnad Matt Daniels leder en grupp soldater som ska fånga en al-Qaeda terrorist.

Originaltitel | The Hunt for Eagle One |
Regissör | Brian Clyde |
Manus | Michael Henry Carter |
Genre | Action, Krig, 2000-tal |
Skådespelare | Mark Dacascos, Theresa Randle, Rutger Hauer, Joe Suba, Zach McGowan, Joe Fozzy, Rey Malonzo |
Ett misslyckande av rang. Gamle kultgubben Corman producerar och då blir det oftast skoj om än kanske inte så seriöst. Men den här dyngan som mest verakr vara en kurs i sunkig krigsföring har ett uselt foto, en ännu uslare klippning och värst av allt - Dacascos och Hauer i roller där de helt slösas bort. Hade inga större förväntningar av förklarliga skäl, men så här trist, ful och intetsägande trodde jag aldrig den skulle vara.
"Mjältbrandslabbet" tar ju priset...
Ingen höjdare. Insläpade Rutger Hauers fåtal scener är den största behållningen. Gick att se, men inget jag vill se igen.
fan va den sög
Man får jobba hårt för att 2006 göra en film som känns 25-år gammal.
Det finns filmer som går direkt till DVD, och de finns filmer som går direkt till 49:- korgen på bensinmacken. Den här tillhör den senare kategorin...
Det känns nästan som om filmens syfte är att visa hur tråkigt och ohäftigt det är med krig egenligen. I så fall lyckas den ganska bra. Panghantverket är gediget, men i övrigt finns det inget intressant i den här filmen, tyvärr.
Du kan HELT ignorera manus och skådespelare i den här filmen, det som den lever på, och det enda som funkar bra, är all pang-pang action. 2-
världens bästa roger corman producerade film!
helt jävla värdelös!