Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Ice Cream Truck


Mary har flyttat tillbaka till sitt barndomskvarter med familjen. Medan hon väntar på att hennes make och barn ska komma hem från en resa så passar hon på att ha en medelålderskris, flirta med grannpojken och slåss med en galen mördare som kör en glassbil.


Originaltitel The Ice Cream Truck
Regissör Megan Freels Johnston
Manus Megan Freels Johnston
Genre Komedi, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Deanna Russo, Emil Johnsen, John Redlinger, Sam Schweikert, Hilary Barraford, Bailey Anne Borders, Jeff Daniel Phillips, Dan Sutter, Dana Gaier, Lisa Ann Walter, Lisa Ann Walter, Declan Michael Laird, LaTeace Towns-Cuellar, Miles Johnston, Mark Meir, Wes O'Lee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2
Filmnummer 135837

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2020-11-02
Inte riktigt vad jag hade väntat mig. Den börjar som en billig tv-serie med utdragna dialoger, skvaller och dåligt skådespeleri. Sedan blir det mer som förväntat. Det psykologiska finns där. Glassbilsföraren är definitivt osympatisk och störd. Men spänningen och skräcken är ganska tam. Det läskigaste tycker jag nog är att glassbilen kommer alla tider på dygnet, men det verkar inte människorna i filmen tycka.
amam
2019-11-04
Min kommentar på den här försvann tydligen. Filmen börjar väl ok med en huvudrollskådis som kan skådespela något men när morden börjar så blir det tydligt att det inte direkt finns någon kreativ vision. Trista mord, trist film.