Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Iceman


Den sanna berättelsen om familjemannen och ökända yrkesmördaren Richard Kuklinski.


Originaltitel The Iceman
Regissör Ariel Vromen
Manus Ariel Vromen, Morgan Land
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Michael Shannon, Winona Ryder, Chris Evans, Ray Liotta, David Schwimmer, Robert Davi, Stephen Dorff, James Franco, Danny A Abeckaser, John Ventimiglia, Ryan O'Nan, Megan Sherrill, McKaley Miller, Christa Campbell, Erin Cummings, Weronika Rosati
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1100
Filmnummer 99398

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2021-12-09
Jag läste om Kuklinski på Wikipedia och filmen verkar inte ha så mycket med verkligheten att göra. Det är synd för det drog ner intresset lite. Svag trea.
amam
2021-05-22
Halvintressant men uppehåller inte intresset hela vägen.
Gordyal
2020-06-20
Stabilt om än lite tjatigt. Svag trea. (7/15)
KyLLo
2018-11-13
Bra tempo och intressant att den har verklighetsbakgrund. Här får man rena avrättningar uppkörda i ansiktet, biljakter och en hel del familjerelationer. Tyvärr är filmen så osympatisk och tragisk. Huvudpersonen blir inte intressant eller sympatisk bara för att han har familj och barn som älskar honom. Det är en lämplig helgfilm om man vill ha något för stunden, men mer än en trea får den inte.
DiMMUBoRGiR
2017-06-28
En så karismatisk, jävulsk figur som Kuklinski... hur fan kan man göra honom så stel och tråkig? Hitta hans sidor, uttryck och formuleringar - inte göra honom till neutral. Att han inte känner för någon betyder inte att han inte känner något alls. Men ok... det är en stabil film hursomhelst.
dudson
2016-12-02
Grym verklighets baserad film av en riktigt badass snubbe. Satans intressant! Inte en död sekund"
pufred
2016-07-09
Baserad på en sann berättelse om yrkesmördaren Kuklinski. Intressanta birollsskådisar och Michael Shannon är grym. Helt klart sevärd även fast det känns som om de har förskönat hans familjeliv. Lite ogenombearbetat kanske men höll spänningen uppe.
Johan_G
2015-02-22
Filmen väcker ett stort intresse att se dokumentären om Kuklinski. Grymt att dem har fått med kända namn att göra mindre roller för filmer och tycker alla leverar det dom ska. Då jag inte visste någon om Kuklinski så satt jag och tänkte väldigt mycket om hur detta skulle sluta, vilket är väldigt bra. För slutet var väldigt öppet om man inte vet något om det redan. Helt klart en underhållande film som leverande mer än vad mina förhoppningar var på filmen.
Jannebanan
2014-12-20
Bra skådespelarprestationer i en annars ganska förenklad gangsterhistoria. Hade inte blivit sämre av att vara en timme längre så att man som tittare hade givits en chans att fördjupa sig.
Canaletes
2014-12-14
Det är en väldigt intressant och grym historia men jag blev inte riktigt gripen av hur filmen gjordes. Den borde ha varit ännu mer kall och skippat det små komiska inslag som fanns, bättre strukturerat då man slängdes in i vissa scener och nya karaktärer utan någon vidare kontinuitet och så tyckte jag att Michael Shannon inte gjorde något toppeninsats. + för frun och döttrarna, riktigt snygga! 6.1/10.
Visa äldre kommentarer »