The Inbetweeners Movie

När 18-åriga Will blir dumpad av sitt livs kärlek, reser han med sina tre bästa vänner till Malia. Det blir en semester de inte glömmer i första taget.

Originaltitel The Inbetweeners Movie
Regissör Ben Palmer
Manus Iain Morris, Damon Beesley
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Emily Head, Laura Haddock, Tamla Kari, Jessica Knappet, Lydia Rose Bewley, Theo Barklem-Biggs, Theo James, Anthony Head, Eloise Joseph

Bokföringsprogrammet Mineko

Tobetobbs
2018-07-09
Lika bra och fullständigt puckad precis som tv-serien. Jag tror inte mycket gott om tonåringar från England...
2017-06-21
Bitvis brittiskt charmig och rolig, bitvis aggreverande usel.
2016-10-08
En tokrolig film med mycket humor, bra skådespelare och en skön story. Har inte sett TV-serien men filmen är i alla fall bra. Svag 5:a.
TheHorrorfan
2016-09-10
Ganska bra. Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. 3,5.
Godzillasaurus
2016-08-07
Inte alls i samma klass som serien, och alldeles outhärdligt pinsam bitvis. Hyggligt underhållande, dock.
wasteoftime
2016-03-18
Det är lite bättre än vad förutsättningarna ger, fast ändå inte särskilt bra. Den ligger någonstans strax över en medeletta och klart under en tvåa. Kanske att serien skulle hjälpa en att uppskatta det här, men har svårt att tro att jag skulle uthärda en serie om dessa "herrar". 0,4 på SH-skalan.
ASSFACE
Biberkolben
2015-11-30
Svinroligt och ångestfyllt!

2015-09-15
Denne var jo hur jævla bra som helst. Dansen er jo best. Må se serien.