Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Incredible Hulk


Bruce Banner lever i skuggorna och söker överallt i världen efter ett botemedel mot sitt tillstånd. Men krigshetsarna som gör allt för att kunna utnyttja hans omänskliga krafter ger honom ingen ro, inte heller får han chansen att vara med kvinnan han älskar, Betty Ross. Den gode doktorn blir förföljd av The Abomination, en mardrömslik varelse av rent adrenalin och aggression vars krafter kan mätas med Hulks egna.


Originaltitel The Incredible Hulk
Regissör Louis Leterrier
Manus Zak Penn
Genre Action, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Christina Cabot, Peter Mensah, Lou Ferrigno, Paul Soles, Débora Nascimento
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7967
Filmnummer 58425

Recensioner

Skapad 2019-11-29 av Ramza
Efter att ha sett flera av deras gamla seriefigurer slaktas i halvdana filmatiseringar, som ändå lyckats inbringa massavis av pengar, så bestämde sig serieförlaget Marvel för själva att ge sig ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-27 av
Jag är en stor fan av Ang Lees nu fem år gamla Hulk-filmatisering. Skådespelarna övertygade, produktionen kändes både påkostad och proffsig och handlingen var inte bara djup och ganska svår ut...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av mageek
Jag har alltid gillat serietidningar och superhjältar. Och nu på senare år när det har börjat regna superhjältefilmer kan jag inte vara annat än belåten. Men alla filmer är ju inte något att...   Läs mer »

Kommentarer


vonadel
2019-04-21
Omtitt i 4K. Vill minnas att jag tyckte den var helt ok när jag såg den första gången. Kände väl ungefär det samma denna gång. Gillar Norton, men kanske att han var lite felcastad i just detta fall. Inte så ofta man tänkte på att det var 4K. 6/10
myslas
2019-04-04
Ok, jag älskar Hulken mer än någon annan superhjälte men jag kan inte fortsätta försvara det här som en bra film. Första halvan är rätt bra men sedan blir det bara för dumt.
karlmats
2018-10-29
Jag hade tydligen missat en film i MCU, men Hulk har väl aldrig varit nån favoritkaraktär så det kanske har sin förklaring. Edward Norton däremot brukar jag alltid gilla och han brukar också välja bra filmer så lite nyfiken var jag ändå på att se hur denna tidiga MCU-film skulle stå sig mot mer omnämnda senare filmer i serien. Med facit i hand kan man väl säga att det var ganska mycket Hulk över det här, generisk superhjältefilm där Norton inte lyckas glänsa så som han kan göra. Liv Tylers trovärdighet som avancerad forskare för tankarna till Denise Richards insats som atomforskare i The World is not Enough och hon får nog finna sig i att vara Arwen ett bra tag framöver helt enkelt. Det är inte dåligt och vissa delar är t.o.m. ganska bra, men det sticker heller inte ut från mängden och med så mycket superhjältar att förkovra sig i så finns det väl ingen direkt anledning att välja just den här. Dessutom tycker jag nog att Ang Lees version var bättre så det här blir en 2a utan större tvekan.
bnw
2018-08-03
Synd att Abominations design är så förbannat ful.
Rai
2018-03-11
Nja, har så svårt för superhjälte filmer...
widez
2018-02-12
Den här är bland de mindre bra Marvel-filmerna helt klart. Jag är glad för att Edward Norton inte fortsatt spela rollen som Bruce Banner i de efterföljande filmerna, sett att han inte riktigt verkar passa in i rollen. Tim Roths karaktär är ganska förglömlig och Liv Tyler är praktiskt taget bara ett stort depressionsmoln genom hela filmen.
Rai
2017-12-27
Lite bättre än 1:an, men långt i från riktigt bra...
Stygga-Vargen
2016-10-28
Den absolut sämsta Hulken-filmen någonsin!
Harford
2016-01-19
Fånig barnfilmsaction som alla filmer som bygger på serietidningar.
Robkiller
2015-04-25
Helt ok serie-tidningsaction som håller intresset uppe. Kan väl inte påstå att hulkens animationer är vidare realistiska dock, men om jag kommer ihåg rätt är det en klar förbättring från förra filmen.... även avsaknaden av en massa dumma skämt som annars brukar infektera nyare filmer är väldigt positivt.
Visa äldre kommentarer »