The Incredible Jessica James

Jessica James, en aspirerande pjäsförfattare i New York, kämpar med att lägga ett förhållande bakom sig. Hon ser ljuset i slutet av tunneln när hon möter den nyligen frånskilda Boone. Tillsammans upptäcker de nyfunna vännerna hur man tar sig igenom jobbiga perioder i livet.

Originaltitel The Incredible Jessica James
Regissör James C Strouse
Manus James C Strouse
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jessica Williams, Chris O'Dowd, Lakeith Stanfield, Noël Wells, Taliyah Whitaker, Megan Ketch, Eric Loscheider, Patricia R Floyd, Evander Duck Jr, Susan Heyward, Will Stephen, Zabryna Guevara, Robert King, Anne Carney, Sarah Jones (I)

HerrNenne
2017-12-22
Glömd om en dag men väldigt trevlig för stunden.
supermancover
2017-10-07
Stark tvåa. Tror den hade passat bättre som serie.
ebbaröd
2017-08-27
Som en serie, fast i långfilmsformat. En väldigt dålig serie. Funkade inte ens som söndagsbakisfilm.
Barneyk
2017-08-23
Jag gillar hur karaktärerna har dåliga egenskaper som ändå känns sympatiskt dåliga och att deras problematik känns rimlig med tanke på deras närhistoria. En charmig och ganska unik ton genom filmen hjälper till att få det hela att kännas lite fräscht och modernt trots det ganska klyschiga upplägget. Småkul och ganska underhållande rakt igenom! Stabil men inte stark trea.
Kopla
2017-07-30
Mysig och härlig. Rappa repliker. Helt ok skådespeleri och lite lagom tempo. Mysig en regnig söndag.