1.5

The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies

Jerry blir kär i en strippa som visar sig vara dotter till en galen zigensk spådam. Hon förvandlar honom till en zombie och han börjar snart mörda.

Originaltitel The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies
Alternativ titel Diabolical Dr. Voodoo, The Teenage Psycho Meets Bloody Mary
Regissör Ray Dennis Steckler
Manus Robert Silliphant, Gene Pollock, E M Kevke
Genre Musikal, Skräck, 60-tal
Skådespelare Carolyn Brandt, Toni Camel, Erina Enyo, Ray Dennis Steckler, Atlas King, Titus Moede

Skapad 2019-12-20 av Ihsahn
På en karneval långt bortom allt som är gott här i världen håller spåkvinnan Madam Estrella till. Hennes plan är att skapa en massa zombies, och det gör hon genom att slumpvis välja offer bl...   Läs mer »

Xtro
2019-11-08
Säregen nog att imdb-snittet (2.2/10) kan mer än dubblas. Vissa av musiknumren är ganska bra också. Sen kan det va så att den blir segare att ta sig igenom utan sällskap som jag hade. Svag trea.
mige89
2010-11-21
Går ju inte ens att visa på en kalkonfilmsfestival... klarade bara av några minuter så jag låter bli att betygsätta den.
akalliaridis
2009-09-08
Aldrig engagerande, men med lite tålamod bjuder den i andra halvan på flera klassiskt psykotroniska scener. Och Don Russell stjäl varje scen han dyker upp i.
SciBoy
2009-07-25
Inte ens MST3K kunde rädda detta kvalster i filmvärlden. Filmen var så dålig och tråkig med omotiverade sång och dans-nummer, att den inte ens gick att driva med på något vettigt sätt. Om det hade gått att ge betyg 0 hade denna varit värd det. Inte ens så dålig att den blir rolig. Bara tråkig och kass.
DanielMott
2008-10-08
Sämre än så här blir det inte.
GrandMaster_E
2006-09-16
hahaha hohoho hihihi, gå in på Imdb.com o läs om regissören...vad fan heter han igentligen?
Vintersomn
2006-08-16
Nej, den var inte bra på något sätt. En massa menlös dans och hypnos typ.
Suzolid
2006-07-30
Alltså, jag måste höja den till en fyra! Tänker fortfarande på den...
Suzolid
2006-06-04
MST3K for the Win! Gave den en tvåa, sömnpiller utan de härliga kommentarerna som: -"Take of your clothes!" -"Take of your hair!"
Bomkia
2005-12-22