Kommissarie Lynley 22 - Limbo

Skelettet efter en pojke som försvann tolv år tidigare hittas, och Lynley kopplas in i fallet eftersom han känner pojkens föräldrar. En svårlöst gåta uppstår, som kräver flera personers liv. Men vad var det egentligen som hände?

Originaltitel The Inspector Lynley Mysteries - Limbo
Regissör Robert Bierman
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Nathaniel Parker, Sharon Small, John Shrapnel, Samantha Bond, Nicholas Farrell, Paul Hickey, Geraldine Somerville

100tonvalspäck
2009-06-21
Ett av de allra bästa avsnitten enligt mig. Intressant story och karaktärer man kände för, både positivt och negativt.
MaraJade
2007-12-30
Kul att se en nytt avsnitt med Lynley och Havers, dock var DS Tate oerhört påfrestande i sin iver att försöka få fast Lynely för mord, snacka om att ha snöat in sig på en infallsvinkel.
Toymachine
2007-12-30
Brittiska deckare är alltid småmysiga och lätta att ta sig igenom, inte mer än så. Svag trea.
Luciphere
2007-12-30
Annorlunda avsnitt på så sätt att Lynley blir inblandad i ett fall både personligt och utredningsmässigt (på mer än ett sätt). Helt ok kriminalhistoria och dessutom tragisk.
ninaemilia
2007-12-30
Ganska seg sak. Kändes inte som det bästa avsnittet direkt.
Nightcrawler
2007-12-29
Väldigt tragiskt och måttligt spännande. Men som tur är så löser sig allting i slutet (...).