The Intended

Det är 1924. Sarah är tillsammans med sin unge älskare Hamish på väg djupt in i den sydostasiatiska regnskogen. De ska till en illegal handelsstation för elfenben, en gudsförgäten plats som är avskuren från omvärlden halvårsvis, när vattenståndet i floden stiger. Europa är i ekonomisk kris, och Sarah och Hamish söker pengar och en fristad i den tunga tropiska hettan. Men besöket blir allt annat än fridfullt – deras ankomst utlöser ett farligt spel med girighet, passion och mord.

Originaltitel The Intended
Regissör Kristian Levring
Manus Kristian Levring, Janet McTeer
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Olympia Dukakis, Brenda Fricker, David Bradley (II), Janet McTeer, Philip Jackson, Tony Maudsley

2007-01-25
Inledningen kändes seg och ointressant, till den grad att jag tryckte på stoppknappen. Och så mycket sämre intryck än så kan inte en film leverera. Två tummar ner!
ThrashingMad
2005-06-18
Helt okej!
W.Andersson
2005-05-24
Väldigt snygg film som har ett ganska långsamt tempo, utan att bli direkt tråkig. Detta är inte min typ av film, skulle kunna tänka mig att de som gillar genren skulle tycka att den är jättebra!