2.4

The Internship

När två män i 40-årsåldern tvingas lämna sina jobb, tar de plats som praktikanter på ett framgångsrikt internetföretag där deras chefer är hälften så gamla som de är.

Originaltitel The Internship
Regissör Shawn Levy
Manus Vince Vaughn, Jared Stern
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Aasif Mandvi, Max Minghella, Josh Brener, Dylan O'Brien, Tiya Sircar, Tobit Raphael, Josh Gad, Jessica Szohr, Rob Riggle, Eric André, Harvey Guillen, Gary Anthony Williams, Joanna Garcia, Will Ferrell, John Goodman

yrkeschaufföre
2018-03-20
Sitter på hotellet i Borås å flippar runt bland kanalerna efter midnatt, den här börjar och jag tycker att det är perfekt, jag har ju sett den förut så det gör inget om jag somnar ifrån den. Men just idag fånga den mig och jag fick bara 5,5 timmars sömn. Så den är alltså bättre än jag har för mig. Stark trea.
yrkeschaufföre
2017-06-06
Jag har sett den innan och det hjälper, jag kunde liksom sortera bort lågvattenmärkena. Owen tar ut Vince och de andra får blomma ut. Men hade den inte varit roligare om de bemödat sig med att hitta på ett företag som är känt för sin sökmotor? Det här ger lite samma vibbar som när Usas flotta medverkar i filmer som framställer dem i god dager.
deswhip
2017-06-06
Rolig! Jag tillhör väl någon slags perfekt målgrupp för den här filmen så för mig var den väldigt underhållande. Filmen är helt enkelt otroligt positiv och man blir glad av att se den. Jag är snäll och ger den en fyra på helt känslomässiga grunder.
Raimo_1985
2017-01-08
Väldigt rolig :) Men lite tjattrig ibland.
Sovande_mannen
2016-07-28
Rätt cool på aina ställen men onödigt mycket annat.
espresso.life
2016-01-18
Skit film, löjlig orealistisk och inte rolig! Att det dessutom är en uppenbar reklam film för google gör inte saken direkt bättre :(
emilstjernholm
2015-12-08
Förutsägbar och lite för lång men ändå habil underhållning.
Björkman
2015-11-17
Rätt skön och man får väl varken bra eller dålig feeling för Google. Man får bilden av företaget som relativt drygt, men en skön arbetsplats om man anses vara en i gänget. Att två snälla losers som inte kan nåt speciellt om modern teknik plötsligt lär sig det på nolltid känns dock lite väl otroligt, men det är egentligen det enda stora minuset. I övrigt var filmen rätt så trevlig och hade flera roliga moment vilket får mig att tippa över den till en svag trea totalt sett.
AdamB-film
2015-10-08
Nästan en fyra av mig. Tar man denna med en nypa salt så är den faktiskt riktigt rolig, förutsatt att man gillar ordbajseri ala Wilson och Vaughn.
Sir_Lord
2015-08-18
Hade förväntat mig en otroligt dålig och lökig film, den nådde inte den botten. Rätt menlös men visar på teamspirit. Ungefär som monsters university.