2.5

The Intervention

En weekendresa för fyra par tar en drastisk vändning när ett av paren upptäcker att hela resan var iscensatt av de andra för att övertyga dem om att skilja sig.

Originaltitel The Intervention
Regissör Clea DuVall
Manus Clea DuVall
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Melanie Lynskey, Jason Ritter, Natasha Lyonne, Clea DuVall, Ben Schwartz, Alia Shawkat, Cobie Smulders, Vincent Piazza
Filmnummer 119985

annihilat0r
2018-01-01
"The Intervention" är en tänkvärd, sorglig och faktiskt berörande berättelse. En positiv överraskning.
Christofer
2017-11-29
Ibland kan det här temat vara rätt hyfsat, även om det oftast aldrig blir mer än dugligt. I det här fallet gäller det senare. Ganska slätstruket och oinspirerat överlag.
HerrNenne
2017-11-21
Standardfilm i den ofta trevliga "gamla vänner spenderar en helg i ett hus på landet"-genren.
StureStenhög
2017-03-05
Lite av en såpopera, men en ganska underhållande sådan. Jag gillar ändå upplägg där man låter ett gäng karaktärer samlas på en isolerad plats för att sedan slänga in några brandfacklor och bara se vad som händer. Skådespelarna sköter sig bra, och man har lyckats hitta en bra balans i karaktärerna så att ingen har helt fel eller helt rätt. Allt har dock setts förut, och allt ska knytas ihop lite för snyggt för att det ska kunna kännas trovärdigt. Överhuvudtaget saknas fingertoppskänsla, men det är sevärt för vad det är
supermancover
2016-10-08
OBS. Mild spoiler! Blev trött på alla osympatiska människor och att helt plötsligt var okej för att en sagt förlåt (som det lesbiska paret) och att mycket långt ingrott skit var ett helvete ena sekunden och oexiterande den andra. Tröttsamt med massa skrikiga mänskor med ugh. NEJ. Vissa bra skådisar och lite bra musik ibland men annars, nej.
ulpe01
2016-09-03
Nja, ibland funkar det med osympatiska karaktärer, men här var det förutsägbart också. Skådisarna är rätt bra, men det räcker bara till en tvåa.

2016-09-01
Det fanns ett bra flyt i storyn men samspelet mellan många av skådespelarna var krystat. Inte heller var filmen fri från tröttsamma klichéer och slutet var inte svårt att gissa sig till. Svårbedömd film egentligen för kärnan var ett gott hantverk, men den drunknar i massa konventioner. Cobie Smulders och hennes make i filmen spelade bäst och kändes mest äkta som ett par.
Spidde
2016-08-31
Själva premissen är ju rätt konstig och filmen är knappast helgjuten, dock håller den för att ses en seg kväll. Hyfsat underhållande och så. Velig 3a.