2.5
2.5
The Interview

Dave Skylark är kungen av kändisintervjuer och värd för den populära talkshowen Skylark Tonight. Hjärnan bakom Daves imperium är hans producent och bästa vän, Aaron Rapoport. Otillfredsställd längtar Aaron efter att få producera någonting meningsfullt. Plötsligt dyker hans livs chans upp när han säkrar en intervju med Kim Jong-un, Nordkoreas diktator. Medan Dave och Aaron förbereder sig för att resa till Nordkorea kontaktas de av CIA som ber dem att mörda den hänsynslöse ledaren. De accepterar, trots att de förmodligen är två av de minst kvalificerade männen på planeten att utföra uppdraget.
Originaltitel | The Interview |
Regissör | Evan Goldberg, Seth Rogen |
Manus | Dan Sterling |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang, Timothy Simons, Reese Alexander, James Yi, Paul Bae, Charles Rahi Chun, Geoff Gustafson, Anders Holm, Anesha Bailey, Dominique Lalonde |
Det här kunde ju blivit riktigt fyndigt, men återigen sitter man och skrattar åt samma trötta sex o pruttskämt - ett tecken på att resten helt enkelt inte håller. Franco känns dessutom mest bara jobbig.
Synd att man inte litade på vad man hade, den kunde känts bättre om man skippat knark och prutt-skämten. Francos karaktär tycker jag funkar okej, synd att han är så skränig bara men Rogen tycker jag verkar ha hittat sin plats i Hollywood.
Jag har inte sett James Franco så här bra tidigare och även Rogen gjorde en fullt godkänd insats. Filmen är stundtals riktigt rolig och storyn har gott om fyndiga vändningar.
En jätterolig film, James Franco är underbar för första gången, dialogerna är sjukt roliga....slutet känns lite konstigt och abrupt
Totalt platt fall för Rogen och Franco denna gång då de, i filmen som upprörde Nordkorea, mest fjantar runt fullständigt humorlöst. Franco är extra usel, då han överspelar å det grövsta, men ingen av machograbbarna gör ett särskilt bra jobb. Rogen och Goldberg borde aldrig regissera igen, utan kanske bara skriva manus, något som de iofs misslyckades med den här gången med. Fruktansvärt dålig film.
Sanslöst sjuk och Bizart skruvad rolig film. Det bästa är James Francos karaktär. Hel galen haaa😜 Sen helt underbart när dom skruvar upp anti pk skämten. Man kan ju lätt förstå varför Nordkorea inte ville denna filmen skulle släppas.🤣
Blandar och ger som man brukar säga. Mycket är helt okej och skrattar ändå ett par gånger, men att det lite för ofta dippar ner i för låg nivå gör att det går miste om högre betyg. En kul resa iaf.
Långtifrån mästerverk men ändå en ganska okej film. På sina ställen är den faktiskt ganska rolig och underhållande. Om inte filmen varit så himla ojämn och om man valt bättre skådespelare hade jag gett den ett högre betyg. Väldigt svag 3:a.
Börjar rätt kul men spårar tyvärr ur totalt.
Låg, töntig humor. Börjar tröttnar på James Francos shenanigans, och Seth Rogen har ju ärligt talat aldrig varit rolig.