Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Intruder


Ett ungt gift par köper deras drömhem i Napa Valley omedvetna om att den tidigare ägaren har en dödlig plan för att få tillbaka sin egendom.


Originaltitel The Intruder
Regissör Deon Taylor
Manus David Loughery
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Meagan Good, Michael Ealy, Joseph Sikora, Dennis Quaid, Alvina August, Erica Cerra, Kurt Evans, Carolyn Anderson, Lili Sepe, Chris Shields
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 75
Filmnummer 132490

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Abigor
2020-10-20
Riktigt trevlig och underhållande psykopatthriller
StureStenhög
2020-05-31
Det här hade nog kunnat vara en okej dumunderhållande thriller ifall man hade haft en bättre skådespelare än Dennis Quaid i nyckelrollen. Någon större skådespelare har han väl aldrig varit, och här är han direkt usel. Han blir varken flippad på ett underhållande sätt, eller någon som man kan känna sympati med. En av de två hade åtminstone krävts, lite beroende på vilken väg man skulle vilja gå. Att han är så uppenbart creepy redan från början gör också att Meagan Goods agerande filmen igenom är helt orimligt. Annars finns det väl iaf någon enstaka kul idé här, men det mesta är gammal skåpmat. Det är väl helt enkelt den typ av film som brukar rulla på reklamkanalerna under sena helgkvällar, och som på sin höjd kan göra jobbet där
Hanness
2020-05-30
Håller inte hela vägen.
Bumbi78
2020-01-27
En thriller av den typen som var poppis på 90-talet. Otroligt förutsägbart såklart, men det är en helt okej vardagsthriller och Quaid är bra i skurkrollen.
movieguy72
2019-09-16
Småspännande helt ordinär skräckthriller, ni vet en sån där man har sett tusen gånger. Snygg atmosfär men storyn är ohygglig förutsägbar. Det bästa filmen är Dennis Quaids porträtt av en fullblodspsykopat.
TheHorrorfan
2019-07-23
Inget större fel egentligen så, men den är dessvärre inget extra. Stark 2:a.