Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Invincible Iron Man


Baserad på Marvels serie om Iron man, detta är berättelsen om hur allting började. Tony Stark hjälper kineserna att lyfta upp en gammal stad ur marken. Men det är inte alla som uppskattar detta, och arbetsplatsen blir gång på gång attackerad. När Tony själv blir attackerad leder detta till att Iron Man ser dagen ljus. När sedan staden visar sig innehålla en urgammal ondska är det bara Iron Man som kan stoppa den.


Originaltitel The Invincible Iron Man
Regissör Patrick Archibald, Jay Oliva
Manus Greg Johnson (II)
Genre 2000-tal, Animerad, Action, Äventyr, Fantasy, Science Fiction
Skådespelare Marc Worden (röst), Gwendoline Yeo (röst), Fred Tatasciore (röst), Rodney Saulsberry (röst), Elisa Garielli (röst), John McCook (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 277
Filmnummer 49661

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kubrick
2014-02-25
Dåliga data-animeringar, idiotiska karaktärer som gör idiotiska val, framstressat och tråkigt manus. Men inte en etta ändå, småbra här och där.
WillyV
2013-09-01
Inte så pjåkig - Tony är tyvärr tråkigare här. Tonen är också mörkare än i spelfilmerna, vilket lär skrämma de allra yngsta.
Tuohte
2013-08-24
Kul att den skildrar samma sak som den otecknade filmen i grunden; skapandet av iron man, men det är två totalt olika historier! Märks att skaparna tolkar serierna olika och väljer olika element att fokusera på.
MaxMackan
2013-01-01
Mycket bra, men också mycket skräp. Största problemet är dock att den känns stressad. Springer över viktiga delar av ursprungsberättelsen...
Bumsi
2012-11-21
Oengagerande
johnnie_cino
2010-10-02
Tilltalar mitt barnasinne. Animeringen står inte ut bland de övriga tecknade produktionerna, men har en mörkare ton. En okej rulle att slötitta på.
engwall
2010-08-29
b
Mareld
2009-10-23
Skurkarna var fina, jag uppskattar riktiga superskurkar. Men Iron Man är och förblir en tarvlig hjälte. Ett tag var han alkoholist, det var lite kul. Men annars näe.
theFeber
2008-10-14
Märks tydligt att denna filmen är mer riktad till barn är Downey JRs Iron man. Ändock rätt mörk och skitig, Storyn är dock katastrofalt tråkig och intetsägande. Aktionscenerna enformiga och den är aldrig heller speciellt spännande. Ligger farligt nära en etta i betyg....
HasseV
2008-08-30
Tyckte den var lite overklig ;-)
Visa äldre kommentarer »