Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Invisible


Nick är en smart student med en ljus framtid som av misstag blir brutalt attackerad och lämnas för att dö. Inte levande men inte heller död följer hans själ polisens och hans mammas desperata jakt efter honom.


Originaltitel The Invisible
Regissör David S Goyer
Manus Mick Davis, Christine Roum
Genre 2000-tal, Drama, Thriller
Skådespelare Justin Chatwin, Margarita Levieva, Marcia Gay Harden, Chris Marquette, Michelle Harrison, Alex Ferris, Maggie Ma, Callum Keith Rennie, Amber Borycki, Cory Monteith, Tania Saulnier, Alex O'Loughlin, Serge Houde, Ryan Kennedy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 793
Filmnummer 46746

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-30
Ja, det finns en amerikansk version av Den osynlige. Den är långtifrån lika bra som originalet men den är inte totalt värdelös. Den är hyfsat spännande och underhållande och duger i brist på annat, men jag skulle hellre rekommendera originalet. Stark 2:a.
Tatty
2014-08-14
Påminner om svenska filmen Den osynlige fast det är lite annorlunda händelser i filmen. Känns rätt så häftig och intressant att se denna amerikanska filmen när man sett den på svenska många ggr. Den var riktig bra och lite spännande men tror ärligt jag gillar svenska filmen bättre.
KyLLo
2013-09-29
Paketerad i ett indiefodral och jag får känslan av att man ska tycka att den är coolare än den i själva verket är. Duger dock för stunden.
RunRiot
2013-07-16
Varken bra eller dålig. Den har vissa poänger, men djup saknas helt, både i handling och karaktärer och Justin Chatwin går mest runt och är cool, även när han ska föreställa förvirrad eller rädd. Jag vill minnas att den svenska är ett antal gånger bättre. Speciellt slutet...
JimCarrey
2012-12-15
En blandning av Ghost och Therese Raquin?
viktordylan
2011-09-03
Fruktansvärt dålig film! Fattar inte att jag såg klart den. Blir nog en tvåa ändå men vette fan varför. Slutet är också fruktansvärt liksom resten av filmen. Äckligt...
fitteld
2011-09-03
Väääääldigt ojämn men 100 gånger bättre än originalet. Svenska versionen är verkligen förskräcklig. Sämsta jag sett tror jag. Denna gick att kolla på iallafall. Bra musik också.
GrandMaster_E
2011-07-11
Filmen är välgjord men i grund och botten en klen kopia av den svenska filmen som är bättre. Har i princip redan glömt av den. Justin Chatwin i huvudrollen är skrämmande blek och otroligt karaktärslös.
TheHorrorfan
2011-06-23
Nja sådär.
Nemralis
2010-09-05
Nästan identiskt manus till den svenska versionen, men snyggare stilistiskt och snäppet bättre skådisar. Svag tvåa.
Visa äldre kommentarer »