Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Invisible Woman


När han är på toppen av sin karriär träffar Charles Dickens en yngre kvinna som blir hans hemliga älskarinna till hans död.


Originaltitel The Invisible Woman
Regissör Ralph Fiennes
Manus Abi Morgan
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Ralph Fiennes, Felicity Jones, Kristin Scott Thomas, Perdita Weeks, Amanda Hale, Joanna Scanlan, Tom Burke, John Kavanagh, Tom Hollander, Michelle Fairley, Michael Marcus, Charlotte Hope
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 159
Filmnummer 106492

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


snurr
2019-10-08
Nej alldeles för långdragen och saknade kemi mellan huvudpersonerna tyckte jag, man förstår verkligen inte varför de älskar varandra så mycket som de säger sig göra. Synd. Annars fint foto och fina kostymer/miljöer. Men engagerade inte mig tyvärr. Svag 2:a
Norpan0
2019-05-24
Urtrist. Svag tvåa.
idaho1981
2018-12-16
Oväntat blek med tanke på skådespelarna. För när man samlar Fiennes, Scott Thomas, Hollander och Jones så får man höga förväntningar. Det är bra, men historien engagerar tyvärr inte trots bra skådespeleri. Svag trea.
KyLLo
2018-08-02
Ett fint kostymdrama med en del överraskningar.
mammene
2017-11-15
Ett välgjort drama med många bra skådespelare, får framhålla Felicity Jones extra. Jag sögs in i berättelsen och blev lite förskräckt att det handlade om Dickens en ganska glad figur visade det sig som Ralph Fiennes visade sig vara rätt porträttlik. Sedan är jag ju som bekant väldigt förtjust i kostymdramor och 1800-tal så trean är stark.
MrLawrence
2015-02-03
Fullkomligt intetsägande.
okidoki
2014-12-26
En lågmäld kärlekshistoria.
asasae
2014-12-22
Blev lite uttråkad emellanåt, men visst var filmen intressant också.
Spidde
2014-07-08
Oväntat bra kostymdrama, som känns mer ambitiös än de flesta filmer i 1800-talsmiljö sett till story och regi. Väldig snyggt gjord och med en effektivt berättad historia, många andra biopics har mycket att lära från denna. Felicity Jones har gjort bra roller tidigare men här är hon suverän och jag hoppas detta kan bli hennes stora genombrott. Stabil fyra.
AlbinWesley
2014-07-05
Visst är det jättefint på alla sätt och vis, kul att se Fiennes göra sånt det känns som han helst gör, klassisk teater liksom. Kul att se honom regissera också. Även om jag tycker mycket om Dickens har jag inte tillgodosett mig riktigt tillräckligt av hans verk för att få ut ett sådant mervärde av filmen, dock. Och för mig som inte är något jättefan av historiska kostymdramer blir det liksom ingen jackpot direkt. Men fint, bra.
Visa äldre kommentarer »