Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1
av 5

The Judas Project


Vad skulle hända om Jesus inte hade kommit för 2000 år sedan utan istället kom idag? Det är precis vad som händer i The Judas Project. Jesse är guds son som gud sänt till jorden för att frälsa världen. Istället för att ställas inför den romerska statsmakten stöter han på andra problem i den moderna världen.


Originaltitel The Judas Project
Regissör James H Barden
Manus James H Barden
Genre 90-tal, Action, Drama
Skådespelare John O'Banion, Ramy Zada, Richard Herd, Gerald Gordon, Jeff Corey, Nancy Duerr, Ray Holtman, J Michael Hunter, Slavitza Jovan, Steven Anderson, Ari Barak
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3
Filmnummer 55632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


NoWireHangers
2013-08-01
(Först betygssatt 30/9 2007 (2, se kommentar nedan) Förstår inte varför jag gav den en tvåa; den är verkligen riktigt kass på de allra flesta plan. Manuset är helt osammanhängande och totalförvirrat. Många långa scener som inte verkar höra hemma någonstans, inte minst de oändliga montagesekvenserna, ackompanjerande av sliskig musik (av regissören själv), i slutet av filmen. James H. Barden kom från ingenstans och gav filmvärlden denna film och har aldrig mer hörts av. Tur är kanske det, för någon talang som manusförfattare eller regissör visar han knappast prov på.
NoWireHangers
2007-09-30
dålig film. får en tvåa för visst underhållningsvärde.