Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Karate Kid


Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.


Originaltitel The Karate Kid
Regissör Harald Zwart
Manus Michael Soccio
Genre Drama, Familjefilm, Action, 2010-tal
Skådespelare Jackie Chan, Jaden Smith, Taraji P Henson, Han Wenwen, Yu Rongguang, Wu Zhensu, Wang Zhiheng, Wang Zhenwei, Harry Van Gorkum
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3562
Filmnummer 79114

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2021-09-26
Man får ganska exakt vad man kan förvänta sig. (5+/15)
Ful_fisk
2020-02-05
Utifrån alla lovord när den här filmen kom ut trodde jag att den skulle vara en riktigt annorlunda film från originalet, men detta är ju faktiskt mest bara en scen för scen-nyinspelning, ibland till och med med samma repliker som originalet! Skillnaden är väl att det handlar om kung fu och utspelar sig i Kina, men det är ju knappast några massiva skillnader rent storymässigt. Originalet har dock betydligt större hjärta, charm och känsla. Visst är man med Jaden Smith hela vägen (bra insats också, rent skådespelarmässigt), men man är inte alls lika investerad som man var i Macchios karate kid. Sedan är ju Jackie Chan fin och så, men det samspel som fanns med Mr Miyagi ligger på en så mycket högre nivå än det vi får i den här filmen. Allt som allt en helt okej film, men ska man bara se en film så bör man välja originalet alla dagar i veckan.
angrybeaver
2019-06-09
En film vi inte behövde, men som ändock hade en del underhållningsvärde.
Rai
2019-01-05
Var läge sedan jag såg denna, men filmen var inte ens underhållande....
Muhammed
2018-11-18
Heja grabbar friskt humör Det är det som susen gör... Är Chans motto, och det klarar han fint
larsen1976
2018-09-08
Onödig Re-make... ljusår från originalet...
Engravadlax
2018-06-05
Jaden Smith är inte dålig, men han har inget register. Han är däremot inte ensam om det.
Stygga-Vargen
2016-10-20
Riktigt usel och fullständigt poänglös remake.
Powha
2016-01-05
Onödig remake, Jackie Chan har inget på Pat Morita och Jaden Smith har inget på Ralph Macchio. Koreografin är det enda som kanske är lite bättre än originalet
JohanHag
2015-09-06
Helt klart sebar, bättre än jag trodde. Var några cheesy och pinsamma ögonblick men många fina scener och storklassigt skådespel av Jackie Chan. Egentligen bättre än originalet, eller minst lika bra. Borde hetat Kung-Fu kid, men det har ju med marknadsföring att göra..
Visa äldre kommentarer »