2.5
2.5
The Kissing Booth
En tonårsflicka tvingas konfrontera sin hemliga kärlek i ett pussbås.

Originaltitel | The Kissing Booth |
Regissör | Vince Marcello |
Manus | Vince Marcello |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Meganne Young, Stephen Jennings, Carson White, Molly Ringwald, Morné Visser, Jessica Sutton, Zandile-Izandi Madliwa, Bianca Bosch, Chloe Williams, Byron Langley, D David Morin, Hilton Pelser, Judd Krok, Sanda Shandu |
Skitdålig...
Hur svårt ska det vara att göra en bra teen-movie. Väldigt svårt tydligen, för det finns inte många. Den här följer alla vanliga regler och medelmåttigt skådespeleri.
Gullig, bra, rolig film och rekommenderar att se den om man gillar en sån stark vänskap och så hemlig romantik och spänning!
En ganska solid film i genren. Känns mer genomarbetad än många andra.
Finns många långt mycket sämre än denna. För en som gillar förälskelse funkar den. Lite knapert skådespelet och storyline i relationerna utanför förälskelsen.
Förutsägbart och var en halvtimme förlång. Se den en regnig söndag, och efter hur denna sommaren ser ut, om ett väldigt bra tag.
För mycket berättarröst för min smak, men gillar man genren bör det här gå ner rätt smärtfritt. Småkul ibland.
Det verkade först som en vanlig tonårskomedi som kunde varit ytlig, men känslorna kring vad vänskap och kärlek betyder som huvudpersonen visade var för mig otroligt äkta. Jag tycker att Joey King spelade otroligt bra och de andra var inte dåliga heller.
Mysig tonårs-romantik men man behöver gilla genren.
Once was more than enough