Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

The Last Airbender


Vatten, jord, eld och luft. En gång i tiden rådde det fred mellan världens fyra länder. Då uppehöll Avataren, de fyra elementens mästare, freden mellan stammarna. När han en dag försvann attackerade Eldlandet de övriga tre rikena. Nu, hundra år senare är det upp till den unga Aang, den nya Avataren, att bemästra elementen och återinföra fred och balans i världen.


Originaltitel The Last Airbender
Regissör M Night Shyamalan
Manus M Night Shyamalan
Genre Familjefilm, Äventyr, Fantasy, Krig, 2010-tal
Skådespelare Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel, Shaun Toub, Aasif Mandvi, Cliff Curtis, Seychelle Gabriel, Summer Bishil, Francis Guinan, Katharine Houghton, Damon Gupton, Randall Duk Kim, Keong Sim, John Noble (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2749
Filmnummer 76502

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av Kvalsternackan
The Last Airbender är en film regisserad av M Night Shyamalan, som mest är känd för Sjätte Sinnet (1999) och The Signs (2002). Filmen är baserad på den amerikanska tecknade tv-serien Avatar: Th...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Samajra
När den mäktige Avataren, mästaren över luft, vatten, eld och jord, en dag försvinner spårlöst slutar fred att råda mellan världens fyra riken. Eldriket bestämmer sig då för att starta kri...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av bluevelvet
Ett stort och brutalt krig startas av Eldnationen med syfte att förgöra de övriga tre nationerna som står för luft, vatten och jord. De tre nationernas hopp blir den modige Avataren Aang (Noah Ri...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Buffo
The Last Airbender är en historia om magi, vänskap, hjältedåd och en resa för att finna sitt öde. Det är i alla fall vad den försöker vara. Och efter att ha sett trailern kan man nästan tro ...   Läs mer »

Kommentarer


NoWireHangers
2018-09-16
Snygga miljöer och allmänt påkostad film, men storyn är en flummig röra och det finns inga intressanta karaktärer att bry sig om, så allt känns mest ointressant.
Stygga-Vargen
2016-09-24
Seriöst en av de absolut sämsta filmerna som någonsin gjorts, alla kategorier!
AmyTatti
2016-08-12
Egentligen inte så illa som jag trodde. Men skådespelarna gör dåliga tolkningar och så uppenbart att det skulle komma en fortsättning och när det inte gör det blir det bara totalt meningslöst. Varför göra en film på det sättet när det inte är säkert att det blir en fortsättning?
Rundeep
2015-09-14
Så ÄCKLIGT dålig filmatisering av en helt underbar serie... Filmen är en förolämpning! Det enda som är bra med den är en del miljöer och effekter...
SaraAlt
2015-02-11
Om man har fått en fantastisk historia med intressanta karaktärer och levande miljöer serverat på diamantbestrött, guldbelagt silverfat, hur är det då ens möjligt att fucka upp så här? Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag tror den här filmen faktiskt är sämre än I am Number Four. Ja, ni läste rätt. Den är SÄMRE än den sämsta filmen som någonsin gjorts. Förtjänar en medalj.
Brouhaha
2015-01-01
Vems briljanta idé var det att kalla dem för "benders"? Blir iallafall hysteriskt roligt varje gång de nämner det.
cm_rollo
2014-09-20
Ger i princip aldrig 1or men här är filmen inte bara dålig, med dåliga skådespelarinsatser, den tar även en fantastisk historia från TV serien och bajsar över den och allt som var bra med den. Se inte eländet :(
Triton
2014-07-20
En skymf mot animen
eandersson
2014-01-07
Nej du, den gubben gick inte. Slöseri på tid, men förvisso fanns lite vackert som man kunde vila ögat på tills filmen äntligen tog slut.
Rickard80
2013-08-30
Första filmen jag slutade titta på bara på grund av det usla skådespeleriet. Normalt tänker jag inte ens på sådant, men här var det så otroligt påträngande.
Visa äldre kommentarer »