1.7

The Last Exorcism Part II

När Nell Sweetzer försöker skapa ett nytt liv efter händelserna från första filmen, återvänder den onda kraften med en ännu mer fasansfull plan.

Originaltitel The Last Exorcism Part II
Alternativ titel The Last Exorcism: God Asks. The Devil Commands, The Last Exorcism: Beginning of the End
Regissör Ed Gass-Donnelly
Manus Ed Gass-Donnelly, Damien Chazelle
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Ashley Bell, Julia Garner, Spencer Treat Clark, David Jensen, Tarra Riggs, Louis Herthum, Muse Watson, Erica Michelle, Sharice A Williams, Boyana Balta, Joe Chrest, Raeden Greer, Judd Lormand, E Roger Mitchell, Ashlynn Ross

Robkiller
2014-08-10
Första delen var inte nå vidare, och den här var väl sämre... inte mycket till vettig handling, lågt tempo, ointressanta skådespelare och inte hade den mycket av vare sig exorcism eller skräck heller...
vonadel
2014-04-13
Tyckte ettan var helt ok, förutom slutet. Är ju en sucker för denna skräckgenre. Egentligen den enda typ av skräckis som kan få mig lite illa till mods. Men, inte denna dock. Hade inga större förväntningar, men tycker ändå att början gav vissa förhoppningar. Som flera andra påpekar är Ashley Bell bra och passar bra i rollen. Tyvärr försvinner den positiva känslan efter hand, och det blir inget bra totalintryck alls. 3/10
Mr_v
2014-03-17
Tippad etta? Nänänä, det här är fint skräckskräp. Manuset är förvisso ihophafsat och de flesta scarsen rent bedrövligt vissna. Men hela klabbet lyfter av att Ashley Bell gör en såpass fin insats att man faktiskt bryr sig om vad som händer Nell. Tycker dessutom att själva exorcismen funkar hyggligt. Liksom ettan blir det urspårning i slutet, men efter föregångarens legendariska slutmagplask hade jag nästan blivit besviken om så inte skett. Underskattad!
Greigh
2014-01-15
Hahahaha, den sämsta uppföljaren jag sett på mycket, mycket länge!!!!
2013-08-25
Jag gillade ettan som var lagom otäck och otrevlig. Den här håller tyvärr inte alls samma standard eller stil då det mest är trist med några korkade "jump-scares" och religiöst flum. Tjejen från ettan gör samma roll och gör det bra, men detta var en helt onödig uppföljare.
blackcurrant
2013-08-21
Dryg, verkligen inte läskig.

2013-08-21
Lite läskigt men ändå så dåligt!
missbaath
2013-07-15
Vilket jävla bajs!
Nathalena
2013-07-06
Men...varför blev den så dålig för? Första var ju bra
FUR
2013-06-28
Allt förutom slutet var förbannat bra, tyckte jag. En enorm förbättring från första filmen.