Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Last House on the Left


En nyinspelning av Wes Cravens skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...


Originaltitel The Last House on the Left
Regissör Dennis Iliadis
Manus Adam Alleca, Carl Ellsworth
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Monica Potter, Sara Paxton, Garret Dillahunt, Spencer Treat Clark, Aaron Paul, Tony Goldwyn, Riki Lindhome, Martha MacIsaac, Michael Bowen, Josh Coxx
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1616
Filmnummer 69273

Recensioner

Skapad 2019-10-25 av Lenkan
The Last House on he Left är en amerikansk rysare som är regisserad av Dennis Iliadis. Filmen är en nyinspelning av Wes Cravens kontroversiella film med samma namn från 1972, som även den har myc...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-03-29
Den här filmen var riktigt obehaglig tills den spårade ut och blev pinsam fånig, Jag måst medge att den ändå var underhållande, eller vad man nu säger. Det var totalt onödigt att ha med slutscenen, som förste mycket av filmen. Därför får den en 3:a i stället för en 4:a... Intressant att filmen bygger på Ingmar Bergmans Jungfrukällan....
Dele
2019-06-25
Kompetent och länge ganska tät, laddad och engagerande. Tyvärr så blir det också ganska ologiskt och kryddas med onödigt (kvinnligt) naket och brutalt våld.
RustyFilm
2016-12-10
Det här är en remake av en kultförklarad film från 1972 med samma namn (har inte sett den). Hur som helst så är det en riktigt spännande skräckthriller . Den är välgjord och rymmer en hel del bra skådespeleri, i det stora hela en bra film. Men den skulle ändå inte placera sig speciellt högt på min topplista (om jag haft nån). Filmen finns i två olika versioner på skivan. Tittade på version ”extended cut”, antar att det är en hemskare och råare utgåva. Det hade säkert räckt och blivit över med den saken även om jag hade valt bioversionen.
Stygga-Vargen
2016-11-11
I skrivande stund har jag inte sett originalet så vilken version som är bäst och hur denna film är i förhållande till originalet yttrar jag mig inte om. Men en sak kan jag säga och det är att den här filmen är väldigt bra och det är helt klart en av de bättre skräckisarna som gjordes under 00-talet.
StureStenhög
2015-09-05
En kompetent remake, som dock inte alls är lika intressant och engagerande som originalet. Den här betraktar jag med en helt annan distans. Den här är inte heller alls lika sadistisk som Cravens film, men i slutändan är den här versionen ändå mer våldsglorifierande. Jag tänker verkligen inte moralisera över det, men jag finner det intressant att en film som inte vågar gå lika långt blir mer moralisk tveksam, delvis p.g.a. just det . Haneke kan inte gärna gilla denna. Mitt problem är dock snarare att det här mest bara är en film som passerar förbi
Jordan2Delta
2015-07-09
Jag trodde inte att man skulle få se så mycket av våldtäkten som man faktiskt fick, vilket jag tycker var himla vidrigt. Kändes lite anti-klimax, jag tycker dom jävlarna kom undan för lindrigt (kvinnan förstod jag mig inte på överhuvudtaget)... tycker ledaren där kunde ha fått smaka på sin egen medicin i form av galen brunst-tjur el. liknande också så att han får se hur kul det är... Nej usch.
Gordyal
2014-12-28
Massor med bra, massor med dåligt, samt ofrånkomligt att jämföra med originalet. Det blir alltid lite tokigt när man tar en gammal skitig kultrulle och försöker piffa till den. Det blir både brutalare och mer polerat på samma gång. Dessutom blir det (åtminstone i detta fall) mycket dummare. Underhållande, några spännande sekvenser, en hel del adrenalin, elakt våld samt topless-fighting, men man får även lov att stå ut med pinsamma karaktärer, rejäla plotholes och en sorts städad yta som luktar plast. (8+/15)
Tatty
2014-07-18
3a eller 4a, 3a eller 4a. Hmm. Vad är filmen värt. Svag 4a men stark 3a för den är spännande ända från början till slutet då slutet var riktig bisarrt. Gillar hämnden i huset.
Lotso
2014-07-07
I sin helhet är det en film som i det stora hela är bättre än originalet i min mening. Den berättade denna tragedi bättre och hade inga goofy poliser eller någon musik som hör hemma i en tecknad film mitt under våldtäkten. Detta var en råare, kallare och en mer obehagligare film. Båda versionerna har sina styrkor och är förståeligt ifall man föredrar originalet mer eller vise versa. Personligen gjorde remaken mer för mig.
LacombeLucien
2014-05-17
Väldigt bra skådespelare, blev verkligen överraskad där. Otäck, läskig, bra stämning, vackert foto, vacker musik. En av få som rent kvalitetsmässigt sett är bättre än originalet och det säger jag utan att häda mot Craven och Cunninghams filmskapande. Men detta är sevärt.
Visa äldre kommentarer »