1.6

The Last Marshal

En sheriff blir sårad vid ett misslyckat räddningsförsök vid ett gisslansituation i en kyrka. Brottslingarna flyr till Miami och sheriffen följer efter.

Originaltitel The Last Marshal
Regissör Mike Kirton
Manus Mike Kirton, Scott Wiper
Genre Action, 90-tal
Skådespelare Scott Glenn, Lisa Boyle, Randall Batinkoff, Constance Marie, Vincent Castellanos, John Ortiz, William Forsythe

2010-01-11
En bondlurksvariant av Dirty Harry drar till Miami och visar vart skåpet ska stå. Jag gillar ju egentligen Scott Glenn, men det går inte att säga annat än att han är bedrövlig här. Hans karaktär funkar inte alls. Visst är det härligt med misantroper, men det krävs ändå mer än en person som går runt och talar om hur mycket han hatar alla för att skapa en lyckad sådan. Humorn i filmen är rakt igenom bedrövlig, men när de försöker sig på att vara lite djupsinniga så önskar man att de hade hållit sig till humorn. Alla karaktärer är fruktansvärt stereotypa och alla klichéer finns med. Men inte på ett roligt sätt, det här blir bara som alla andra filmer i genren fast väldigt mycket sämre
2007-08-01
Scott Glenn är en jäkla hårding och borde få mer såna här roller. En i övrigt rätt medioker action
chris_lambert_
2006-07-19
ja detta var en liten katastrof
PhoenixRising
2006-06-27
Ge mig en nolla, eller ännu bättre ett minus. Scott Glenn kan så mycket bättre...
Bomkia
2006-05-01
SÅ uselt är det inte, halvtaskig b-action, men Glenn är hård.
GinNTonic
2006-04-29
Hahaha! Råkade zappa över till filmen när det var 15 minuter kvar. Slutjakten var ju pinsam, jag skrattade nästan ihjäl mig. Så uselt!
noob
2006-03-20
Sundwall, glöm inte dem som betalar för att visa detta mästerverk för den lyckliga svenska publiken.
sundwall
2006-03-18
Men helt ärligt vem fan betalar för att se en sån här film? Och vem fan betalar för att få en sån här film gjord. Något så inåt h-vete dålig. Jag ifrågasätter starkt de personer som har gett denna film mer än ett i betyg. Hur kan ni tycka att detta är en trea eller ännu värre en fyra?
kus
2006-03-18
Det hade nog varit bättre om S. Glenn avlidit när han blev skjuten i kyrkan så de andra kunde tagit över.
KJ
2005-06-17
Om man bortser från den sista jakten så är filmen överkomlig, när man känner för en sån rulle...