Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

The Last Sin Eater


Filmen handlar om en liten flicka som bär på en stor synd som hon vill bli av med. Flickan bor i ett litet samhälle som består av walesiska immigranter. Folket har tagit med sig några gamla keltiska traditioner, däribland tron på en s.k. syndaslukare (Sin Eater). Flickan ger sig ut för att få tag på denna man som lever uppe i bergen och endast kommer ner då någon i samhället har gått hädan. Under tiden som hon gör detta så kommer också stora hemligheter upp till ytan... Efter en bok av Francine Rivers


Originaltitel The Last Sin Eater
Regissör Michael Landon Jr
Manus Brian Bird, Michael Landon Jr
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Louise Fletcher, Henry Thomas, A J Buckley, Elizabeth Lackey, Peter Wingfield, Soren Fulton, Stewart Finlay-McLennan, Liana Liberato, Thea Rose
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 31
Filmnummer 52825

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Scooterpie
2008-06-14
DAMN! NOOOLL! kassa skådespelare, kass story, kasst allting och blä. var tvungen att dela upp den i två delar för jag orkade inte se på mer än halva åt gången.
NoWireHangers
2008-04-29
Nu har jag tagit mig igenom den. Känns snålt att ge en etta men den är alldeles för lång och ointressant för en tvåa. Kanske uppskattas av de som gillar kristen slisk som verkar vara författaren Francine Rivers signum.
NoWireHangers
2008-04-28
Har bara sett en halvtimme än så länge. Är otroligt uttråkad. Till och med Louise Fletcher gör en dålig insats...

2007-08-26
pisspisspisspisspiss minsann

2007-07-09
Kristen propaganda. För liknande slisk se Unidentified.
cluster-
2007-05-15
En väldigt fin film. Den känns lite som en TV-serie vilket inte är så konstigt det detta är precis vad regissören i fråga är mest van vid. Dessutom så är majoriteten av skådespelarna aktiva TV-skådespelare.