The Ledge
Vad som till en början var en filosofisk kamp mellan en kristen fundamentalist och en ateist eskalerar till en dödlig strid mellan två starka viljor.

Originaltitel | The Ledge |
Regissör | Matthew Chapman |
Manus | Matthew Chapman |
Genre | Drama, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Patrick Wilson, Liv Tyler, Charlie Hunnam, Terrence Howard, Christopher Gorham, Monica Acosta, Jaqueline Fleming, Jillian Batherson |
Väl värd en fyra.
Tråkig. Tyler kan inte agera.
Äh, den var inte så tokig. Bra idéer, men inte helt klockrent utfört alla gånger. Patrick Wilson är aldrig dålig.
vill bara skrika rakt ut så dålig
Eh... vet inte... tycker den börjar bra men det går utför. Skådespelet är under all kritik, verkligen.
Helt fel uppbyggd
hahaha orkar inte att jag blir helt rörd osv. det måste helt enkelt bli en trea. (rek 2)
shit, Terrence Howard är verkligen kass här. Patrick Wilson är väl den som precis får godkänt. Nej, tunn film.
Pendla mellan stark 2a och svag 3a. Allt som allt en bra film men den blir ganska långtråkig. Stark 2a !
(rek 2a) Såg denna när jag var sjuk & kan konstatera ett skönt tittarvärde rakt igenom hela filmen. Men tittarvärde går dock inte hand i hand med kvalitet & heller inte med det faktum att skådespelaren som porträtterar "Gawin" är ganska värdelös. Filminfon är för övrigt ganska missvisande då den aspekten av filmen kanske täcker 5% av spellängden. Svartsjukedrama. Inte mer, inte mindre. Skön 2a.