Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Lego-filmen 2


Den här gången hotas de av LEGO DUPLO-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg snabbare än invånarna hinner bygga upp det på nytt. Kampen för att besegra inkräktarna och återställa lugnet i LEGO-universumet tar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till nya outforskade världar. Det kommer krävas mod, kreativitet och mästerbyggar-skills för att visa hur speciella de verkligen är.


Originaltitel The Lego Movie 2: The Second Part
Regissör Mike Mitchell (IV)
Manus Phil Lord, Christopher Miller (I)
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Chris Pratt (röst), Elizabeth Banks (röst), Will Arnett (röst), Tiffany Haddish (röst), Stephanie Beatriz (röst), Alison Brie (röst), Nick Offerman (röst), Charlie Day (röst), Channing Tatum (röst), Maya Rudolph, Will Ferrell, Jadon Sand, Brooklynn Prince
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 237
Filmnummer 131384

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


F-M-J
2023-09-16
Bägge filmerna lider av att de blir lite för långdragna.
Rai
2021-09-05
Kass till och med för att vara barnfilm...
Christofer
2021-03-15
2020-12-09: (almost) everything is awesome.
Pos
2020-10-25
Försöker vara rolig hela tiden och lyckas ibland. Ganska jobbig som helhet dock och när själva Lego-storyn avbryts av riktiga skådespelare så blir det ett ouppskattat avbrott och tar bort momentum, precis som i förra filmen. Glad att den tog slut.
StureStenhög
2020-05-21
Jag gillade första filmen, men konceptet har snabbt börjat kännas urvattnat. Trots det finns det viss potential i vad de försöker göra med den här filmen, men det känns aldrig speciellt träffsäkert i sitt utförande. Jag gillar ändå sammanblandningen mellan legovärlden och den riktiga världen, men det borde finnas så mycket mer att göra med det än vad den här hafsiga historien åstadkommer. Allt som har med Batman att göra är dessutom genomtrist den här gången, men i övrigt finns det åtminstone ett och annat skämt som är ganska kul, och nog levererar filmen någon form av godkänd nivå av förströelse, men så mycket mer än så blir det inte
dafreakish
2020-01-17
Överraskande bra uppföljare som efter en trevande början utvecklas till en charmfylld historia. Slutet påminner dock en hel del om den första filmen.
Mysharry
2020-01-10
Lika skränig och rörig som den första (som jag inte sett mer än delar av). Fylld med referenser och skämt som flyger över huvudet på ungarna. Passar kanske bäst för nördiga tonåringar och barnsliga vuxna.
QuiNonStultus
2019-12-15
Historien om Den Onödiga Uppföljaren, Som Inte Följer Den Ursprungliga Filmens Premisser Lika Snyggt Som Den Gjorde. Meh.
myslas
2019-12-09
Som en mindre bra kopia av första filmen. Ett rätt trist manus som med undantag för ett par kul scener mest får mig att gäspa.
karlmats
2019-12-05
En uppföljare med allt vad det innebär. Nyhetens behag har falnat och det känns lite som en onödig film till att börja med, men pengarna lockar och visst har man ändå ansträngt sig med att klämma in popkulturella referenser överallt. Charmen och överraskningsmomenten från den första filmen är dock till stor del borta. Bäst är nog ändå dinosaurerna och deras subtitlade kommentarer. I övrigt var det inte så många lols och jag tror jag bestämmer mig för att det räckte med första filmen. En stabil 2a.
Visa äldre kommentarer »