Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Fyren mellan haven


På den australiska västkusten uppfostrar en fyrvaktare och hans fru ett barn som de hittat i en övergiven roddbåt.


Originaltitel The Light Between Oceans
Alternativ titel The Light Between the Oceans
Regissör Derek Cianfrance
Manus Derek Cianfrance
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery, Jack Thompson, Thomas Unger, Jane Menelaus, Garry McDonald, Anthony Hayes, Benedict Hardie, Emily Barclay, Bryan Brown, Stephen Ure, Peter McCauley, Leon Ford, Elizabeth Hawthorne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 619
Filmnummer 114992

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2022-09-27
Med facit i hand vet vi att det var under inspelningen av den här filmen som Michael Fassbender och Alicia Vikander träffades. Det är nog en fördel i samspelet, men personligen känner jag ändå inte att de har den karisma som behövs för att fånga tittarna. Det är snustorrt.
kexchokladet
2021-10-10
Den var inte Dansar med vargar-lång. Det bara kändes så! Bra film och snyggt filmad men den kunde varit 30 minuter kortare.
Merwinna
2021-08-17
Fin film, lite översentimental, men det kan också bero på mig - att jag har blivit äldre. Tror jag skulle ha älskat den här filmen när jag var en ung flicka, och mer romantiskt lagd än nu. Det finns mycket som är välgjort här: fotot, naturen, tidsandan med kläder, frisyrer, bilar, inredning o.s.v., åldersmaskeringen på slutet. Och skådespelarna såklart. Kul att vi nu har en svenska ute i världen igen, som får sådana här stora roller!
Rai
2020-05-12
Utmärkt skådespeleri, men filmen var för lång vilket gjorde att den blev seg...
92axha10
2019-02-27
Filmen är på tok för lång och ointressant. Skådespelet och miljöerna är bra däremot
PeterTheW
2019-01-08
Stark trea, snubblande nära en fyra. Långsamt tempo, ändå tycker jag aldrig att den känns riktigt seg utan det händer precis tillräckligt mycket intressant längs vägen för att intresset ska hålla i sig. Välspelad och vacker!
Maggan04
2019-01-06
Stark trea. Välgjord och vacker. Men jag har svårt för storyn och att filmen var ganska seg i början drar ned betyget från fyra.
WillyV
2019-01-04
Stark trea, bitvis berörande och ständigt välspelat.
emmacecilia
2018-10-15
Ett så väldigt osmakligt ämne, hade svårt att orka med det. Men blev ju förtvivlat fint/fult/intressant mot slutet.
RustyFilm
2018-10-13
En snygg film som berättar en osannolik men sinnlig historia om förlåtelse och trohet. Det hela utspelas under 1900 talets början. Efter en långsam inledning ökar pulsen något. Hela konceptet är naturligtvis upplagt för att stimulera tårkanalerna och det lyckas. Filmskapare är Derek Cianfrance (filmmanus och regi).
Visa äldre kommentarer »