Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Little Girl Who Conquered Time


En high-schooltjej upptäcker att hon plötsligt kan resa i tiden.


Originaltitel Toki o kakeru shôjo
Alternativ titel Girl of Time
Regissör Nobuhiko Obayashi
Manus Wataru Kenmochi, Yasutaka Tsutsui
Genre 80-tal, Romantik, Science Fiction
Skådespelare Toshie Negishi, Ittoku Kishibe, Takako Irie, Tomoyo Harada, Wakaba Irie, Makoto Naito, Kiyomi Ishii, Akiko Kitamura, Taizoh Masumoto, Masataka Matsutouya, Ken Naitoh, Maiko Ogawa, Hiroe Oka
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36
Filmnummer 46394

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2021-04-22
Jag håller helt med Kriffot här: Fin men tråkig. Dock sätter jag trean ändå. Tråkigheten kom mest av att det var lite svårt att hänga med, men i efterhand vägs det upp av det fantastiska tidsresemontaget, de fint gjorda fade-ningarna, och det vackra musiktemat. Så en lite tråkig film men som jag höjer för det visuella.
Kriffot
2010-06-29
Fin men tråkig! Man önskar man kunde sätta en trea men det går ju inte!
idd
2010-06-23
jättesnygg raktigenom å lite gullig här å där men aaalldeles för seeg.. sluttwisten dessutom är en katastrof.. se hausu istället..
Galaxina
2008-09-05
Som en slags japansk 80-tals-"Donnie Darko" där en tjej och förvirrar sig i tid och rum i en kärlekskrank time-warp, och enligt "Måndag hela veckan"-modellen upplever samma dag om och om igen... Rätt najs koncept, även om jag tycker att Japaner ibland har en tendens att bli lite översentimentala och liderliga. Men bolaget Kadokawa måste få en eloge för sina nydanande kultrullar som nu äntligen trillar ut på DVD. Wee!
MilkMonkey
2007-12-09
japans oskarsbidrag 1983 i, konkurrens med bla Imamuras Ballad of Narayama . . rätt OK familjefilm
Moj
2007-08-12
Nja, inte direkt i min smak inte. Filmen är översentimental och saknar både de intressanta logiska lösningar och det karaktärsdjup som återfinns i 2006 års animeversion. Nu gäller det bara att få tag på 1997 års live-actionupplaga och jämföra den med ;-)
tatsujin
2006-09-18
Nja, inget jag rekommenderar. Även fast tidsreseaspekten kan verka lockande, nej. De unga skådespelarna är verkligen inte bra... men handling är inte bra den heller. :)