Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Lone Ranger


Indianen och andekrigaren Tonto återberättar de okända historierna som förvandlade John Reid, en lagens man, till en rättvisans legend.


Originaltitel The Lone Ranger
Regissör Gore Verbinski
Manus Terry Rossio, Ted Elliott, Justin Haythe
Genre Action, Äventyr, Western, 2010-tal
Skådespelare Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilson, Helena Bonham Carter, James Badge Dale, Bryant Prince, Barry Pepper, Mason Cook, JD Cullum, Saginaw Grant, Harry Treadaway, James Frain, Joaquín Cosio, Matt O'Leary, Gil Birmingham
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2700
Filmnummer 103791

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2023-09-07
Tydligt att man vill göra franchise men Hammer är trist och Depp har man tröttnat på. Den kvinnliga 'huvudrollen' av Wilson hade man som vanligt kunnat göra mer utav och skurkarna känns tama.
Anakin_84
2021-09-06
Nej men jag gillade ändå filmen, trots att den var väldigt lång. Det enda jag varken gillade eller fattade poängen med var tivolisegmenten...varför liksom? Han hade ju kunnat berätta sin story ändå på en mkt mer lämplig plats. Som tur var så var dom segmenten ganska korta så det var lätt att förbise dom. Svag fyra.
Misslovemovie
2019-07-21
Jag hade inte några förväntningar alls men tyckte det var helt ok underhållning.
dudson
2018-06-13
Fuck vilket skräp. Typiskt Depp välja en sån här skruvad roll. Dialogen med hästen var skojsig iaf. Vill digga filmen mera men är svårt.
GroundhogDave
2018-03-09
Gillade när Johnny pratade med hästen... annars skräp, tyvärr.

2017-09-11
En riktig flopp.
amotherscrime
2017-09-11
Måste säga att jag blev jävligt positivt överraskad. Både rolig och spännande. Väldigt underhållande. Sen är ju budskapet bakom inte så dåligt heller. Det är ju som en saga om USA och kapitalism. Tyvärr så vann ju den i verkligheten. Men iallafall... Man kan ju drömma... Vilket också är ett budskap här. Typ? Egentligen bara Johnny Depp som inte hör hemma i filmen. Så jävla felcastad.
Gordyal
2016-01-02
Oj, vilken onödigt lång film - den hade definitivt mått bra av att komprimeras åtminstone en dryg halvtimme. Ibland är den riktigt rolig, ibland är det skojiga action-sekvenser, och emellanåt bjuds på filmflirtar åt både höger och vänster. Vidare är den förvånansvärt kritisk mot den vite mannens framfart. Fast under två och en halvtimme ryms det även massor (och jag menar verkligen massor) med skåpmat, klyschor, trams, upprepningar, billiga poänger och annat ointressant. (6+/15)
Rehn108
2015-11-18
Jag satte igång filmen med väldigt låga förväntningar. Och jag blev inte besviken, just eftersom jag hade så låga förväntningar. Den var inte jättebra. Helt okej, fartfylld ströunderhållning. Ett kort tag var filmen inne och snuddade vid en fyra, och den klimaxartade finalen ackompanjerat av Willhelm Tell-ouvertyren är mycket underhållande. Men däremellan pågick ytterligare 2 timmar film som gick upp och ner, hit och dit och var på tok för utdraget. Nej jag ger den en stark tvåa. Vill ni se Jack Sparrow i western-miljö, kolla in den.
Krille80
2015-08-05
Filmen är lång, ojämn och Johnny Depp spelar återigen en karaktär som ger honom möjlighet att spöka ut sig och hela tiden befinna sig på gränsen till överspel. De finns dock delar av filmen då matinekänsla är riktigt lyckad och de actionfyllda 15 minuterna i slutet är helt ljuvliga. Alla som har sett TV-serien Luther älskar skådespelerskan Ruth Wilson. 2+
Visa äldre kommentarer »