2.4

The Longest Week

Förmögen och planlös lever Conrad Valmont ett liv med ständiga nöjen på sina föräldrars prestigefulla Manhattan-hotell. Inom loppet av en vecka finner han sig själv vräkt, arvlös och förälskad.

Originaltitel The Longest Week
Regissör Peter Glanz
Manus Peter Glanz
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jason Bateman, Olivia Wilde, Billy Crudup, Jenny Slate, Tony Roberts, Barry Primus, Laura Clery, Liesl, Lucy Walters, Larry Pine (röst)

Raggarn
2018-01-14
Årets sömnpiller. Endast skådisarna som bär den upp till en 2a. Suck, vilken tråkig och meningslös film
Murvel48
2017-12-12
En någorlunda uthärdlig bagatell.
HerrNenne
2017-10-31
Den här var svår. Den är lite charmig, men halkar av tonen den försöker hålla om och om igen. Känns som om någon karbonkopierat en speciell typ av film dom gillat, känns pastisch. Kan dock uppskatta att den försöker säkra upp sig mot kritik redan under filmens gång. Och kom igen. Balzac-skämtet? Vissa saker måste man bara klippa bort, och att dom inte gjort det vet jag inte om det talar för eller mot filmen.
supermancover
2017-10-12
Kunde inte sluta tänka på att den längsta veckan är 82 minuter. I övrigt rätt intetsägande film. Men jag gillar berättartekniken, den är snygg och Olivia Wilde har grymt smink, så en svag tvåa ändå.
ulpe01
2016-02-15
En film med det typ av icke-slut som jag har lite svårt för, och en huvudkaraktär med Peter Pan-syndrom som man sett förut med bättre resultat. Gillar ändå skådisarna, så jag hade inga större problem att hänga kvar tills det var över.
Oidipussy
2015-09-09
Japp här kan man ju prata om oskön och taktlös pastisch (eller ja rip off) på både Woody Allen, Wes Anderson och Noah Baumbach. Både Billy Crudup och Olivia Wilde är helt okej och det finns fin musik & foto, men det är svårt att släppa faktumet att detta bara är ett oinspirerat hopkok av andra bättre filmer.
Starlette
2015-01-13
Snygg, smart film. Om du inte gillar denna är du troligtvis för ung. Man tror inte att den ska vara som den är, utan den är helt annorlunda om man jämför med det typiska romantiska dramat. Denna är mer kultiverad, djup och ja, den känns väldigt "fransk".
nestle
2015-01-02
Väldigt dryg och långsam trots filmens i övrigt korta speltid. Filmen pendlar mycket och har en del kvalitéer. Dock alldeles för ambitiös i förhållande till dess prestation.
Embridioum
2014-12-28
Orkade inte se klart.
CodeRed
2014-12-02
Segt, segt , segt....... O ganska menlös!!!