2.5
2.5
The Lost City
Den briljanta, men tillbakadragna författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär "Dash". När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter.

Originaltitel | The Lost City |
Alternativ titel | Lost City of D |
Regissör | Aaron Nee, Adam Nee |
Manus | Adam Nee, Aaron Nee, Dana Fox, Oren Uziel, Seth Gordon |
Genre | Komedi, Action, Äventyr, 2020-talet |
Skådespelare | Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Brad Pitt, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang |
Egentligen inte värd det höga betyget, för detta var betydligt barnsligare än vad som var nödvändigt. Underhållningsvärdet väger ändå upp en del och den var trots allt just underhållande.
Har inte så mycket att skriva om denna film mer än att Brad Pitts rollfigur var kul och en frisk fläkt och jag hann tänka att detta kan bli bra.. Såg inte till slutet.
Bland det sämsta jag någonsin sett, inte ens trevlig söndagsmatiné eller som bakisfilm i soffan en söndag, den är ingenting, den är totalt katastrof, manuset måste vara skrivet av någon mentalt handikappad eller så är det skrivet av en 5 åring för det är på den nivån denna film ligger på intelligensmässigt alltså, tycker man detta är sevärt eller bra så blir jag verkligen mörkrädd men vad kan man förvänta sig med tanke på att varje generation blir bara mer och mer korkad och kan inte urskilja kvalité från skräp även om skräpet blåser rätt i ansiktet på dom, skrämmande att vi ska ha folk som tycker detta är bra till att leda land i framtiden...herregud min skapare, manuset är ett stort jävla skämt och skådespelarna är ett ännu större skämt förutom Brad Pitt, hans cameo roll på 5 minuter var faktiskt lite rolig och underhållande men Sandra Bullock och Channing Tatum kan fan inte agera, förstår inte ens hur dessa två värdelösa stollar fortsätter få roller ens...dom måste ha världens bästa agent och hur fan kunde filmstudion godkänna detta mentalt handikappade spektakel?? förstår inte....sen har vi Daniel Radcliffe som den mest tråkiga och fåniga skurk någonsin...ja herregud, detta är två timmar jag aldrig får tillbaka i mitt liv!!! hade förväntat mig typ en modern jakten på juvelen men icke, inte ens i närheten, jag varnar alla som inte sett denna att undvika till varje pris för det är varken roligt, spännande eller underhållande...det är bara ren och skär korkad katastrof....att dessa stollar till regissörer ens får fortsätta göra filmer är ett brott mot mänskligheten....horriblet uruselt...betyget blir det sämsta som går, synd att man inte kan ge minus betyg här...men betyget blir en mycket svag, begraven, överkörd, krossad 1:a i betyg...undvik till varje pris är mitt tips!!
Lite halvtrevlig "söndagsmatiné". Man har iaf lyckats skrapa ihop ett gäng dugliga skådisar. Imponerade att Bullock fortfarande kan ta sig an rollen som "den snygga kvinnan" i en sån här film. Annars störde jag mig en del på trenden att vända på rollerna där kvinnan ska vara den coola, och mannen den lite mesiga. Så utstuderat. Pitt var det positiva undantaget i denna. 5/10
En film som ändå vet vad den är och vad den vill. Det den företar sig måste man ändå säga att den lyckas med. Målgruppen är nog äldre damer och kanske yngre tjejer, tantsnusk blandat med lättsam äventyrskomedi och två skådisar som förstår varför de är där. Bullock och Tatum levererar utifrån förutsättningarna, och det gör väl kanske även Radcliffe även om hans karaktär känns lite mer malplacerad. Roligt inhopp att Brad Pitt också, det är nog filmens höjdpunkt. För rätt målgrupp kan jag se att det här är en fullträff, jag nöjer mig med att bli lagom underhållen för stunden, en ganska stark 2a kan det vara värt ändå.
En skräpfilm utan existensberättigande. Samtliga skådespelare spelar över något enormt och känns som karikatyrer mer än verkliga personer. Handlingen är inte trovärdig alls och innehåller enbart billiga/uppenbara skämt. Det är ett under att Sandra Bullock, Daniel Radcliffe och till och med Brad Pitt tackat ja till att medverka i denna kalkonfilm. Men vill man se Channing Tatums skinkor i några sekunder kanske man kan få ut något av filmen…
2023-11-20: Rätt schleten överlag.
Man slutar aldrig förvånas över hur några av Hollydwoods mest avlönade skådespelare ständigt tar skitfilmer som är så långt ifrån en Oscar som det bara går. Du hade i princip kunnat ersätta med helt okända skådespelare här, gör inte filmen bättre att Bullock och Tatum är med. Lite förvånad över att Brad Pitt tackade ja då han borde jaga en Oscar.
Nä riktigt jävla skit detta, knappt värt att hålla ögonen på i bakgrunden om du gör annat.
En besvikelse. Beskrivningen lät som något jag borde gilla, men det var verkligen bara tramsigt, fånigt och dumt.
En rätt tramsig film där det mesta i humor är mer löjligt än roligt. Det finns några roliga scener och Brad Pitt är underhållande i sin roll.