Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

The Lost Room


En detektiv undersöker ett mystiskt motellrum som är en portal till ett annan dimension.


Originaltitel The Lost Room
Regissör Craig R Baxley, Michael W Watkins
Manus Laura Harkcom, Christopher Leone
Genre Drama, Mini-serie, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Peter Krause, Kevin Pollak, Julianna Margulies, Dennis Christopher, Ewen Bremner, Peter Jacobson, Roger Bart, Chris Bauer, Elle Fanning, April Grace, Benjamin Petry, Jason Douglas, Chris Monberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 920
Filmnummer 48259

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Barneyk
2017-03-09
Bitvis riktigt bra men har åldrats en del och den låga budgeten känns verkligen på väldigt många ställen. Blir aldrig någon riktig nerv eller känsla i karaktärerna. Ett fåtal gånger bjuder den på spänning men det tar liksom inte vägen någonstans. Stark tvåa ändå!
Litsne
2015-11-09
Jag hade tänkt ge serien en 4:a ända tills de sista 10 min, men slutet var riktigt dåligt så jag nöjer mig med en 3:a. Det känns som om de hade tänkt producera fler delar, men fick slut på pengar.
AlbinWesley
2015-07-03
Jag finner premissen alldeles för hokus pokus-artad för att verkligen fångas. Vidare tycker jag att man utnyttjar möjligheterna - som ju är oändliga - lite för dåligt. Jag känner inte att berättarformatet var riktigt rätt, utan att det hade funkat bättre som långfilm eller regelrätt tv-serie på dubbelt så många avsnitt och en mer intrikat och raffinerad intrig. Men det räcker till en trea, coolt är ju ändå coolt, liksom.
fabben
2015-06-10
Denna miniserie ger jag en stark femma. Det var nåt år sedan jag såg den men den dyker upp i mitt sinne ibland än idag. Jag skulle så gärna vilja se en fortsättning!
Halofreak92swe
2014-11-21
Mycket intressant och spännande! Dock så slutar den mitt i på ett sånt irriterande sätt, bah! :( Inte okej att avsluta serien sådär...
Hypostas
2014-08-10
Lite som en blandning av serierna Lost och Heroes. Trevlig och sevärd miniserie.
SweFilmOnly
2014-05-21
Tillräckligt bra för att se fler gånger!
SvampMackan
2014-04-27
tyvärr håller den inte måttet. på tok för mycket hål, genom att bara lämna så mycket osagt och oförklarat. Hade förväntat mig mycket mer av en miniserie!
Gröne_Orm
2014-01-09
Produktionskvaliteten är ju kass, men storyn är riktigt bra och lyckas ibland vara riktigt kuslig.
Rickard80
2013-08-30
Det kan vara för att jag kollade utan textning men serien hade stor hål i sig och engagerade aldrig riktigt. Riktigt cool idé får dock en trea. Jag hade dock hoppats mer på serien.