The Love Nest
Buster Keaton beger sig ut på en resa med sin båt Cupid, senare blir han upplockad av en större båt som heter Love Nest. Den båten har en kapten som inte tolererar några som helst misstag av sin besättning, för om misstag uppstår blir de avkastade av båten. När Buster Keaton blir en i besättning, börjar misstagen att öka.

Originaltitel | The Love Nest |
Regissör | Edward F Cline, Buster Keaton |
Manus | Buster Keaton |
Genre | Stumfilm, Komedi, Kortfilm, 20-tal |
Skådespelare | Buster Keaton, Joe Roberts, Virginia Fox |
En mellanfilm bland kortfilmerna. Har några briljanta bitar, men på det stora hela inte alltför minnesvärt.
Fantastiskt slut som lyfter en ganska svag keaton annars. Räcker det till en trea? Njae.
När man sett ett helt gäng av Keatons kortfilmer börjar man nästan tycka synd om Joe Roberts (även om han alltid spelar elaking) som alltid råkar illa ut av Busters misstag. I den versionen jag såg antar jag att det måste saknas någon scen eftersom han bara försvinner helt utan någon förklaring i slutet. Hur som helst, bra Keaton men ingen av hans bästa.
Ganska tam men slutpoängen är skojig.
starten är jävligt fin när han slickar kuvertet med sina tårar. skägget är också bra, precis som resten av den rekvisitella delen. men det är lite väl småputtrande.
Standardkeaton, vilket innebär att jag är nöjd. Men det finns bättre.
Slutklämmen är episk bra. Men vad hände med kaptenen?
Ganska ordinär Buster Keaton-film, med en del finurligheter fr a i samband med den elake kaptenen.
Helt ok.
Snyggt skägg!