Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Flickan från ovan


En ung flicka som mördats vakar över sin familj och sin mördare från en plats mellan himlen och jorden. Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår.


Originaltitel The Lovely Bones
Regissör Peter Jackson
Manus Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson
Genre Drama, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Susan Sarandon, Rose McIver, Christian Ashdale, Reece Ritchie, Carolyn Dando, Nikki SooHoo, Andrew James Allen, Jake Abel, AJ Michalka, Tom McCarthy, Stefania LaVie Owen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3576
Filmnummer 74783

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av MrsRatched
Susie Salmon (Saoirse Ronan) är en ganska vanlig tjej i tidig tonår som just fått upp ögonen för vad som skulle kunnat bli hennes första kärlek när hon mördas av en man i närområdet. Hennes...   Läs mer »

Skapad 2019-12-15 av Jules4893
Filmen handlar om Susie Salmon som 14 år gammal blir mördad. Familjen försöker lämna det gamla och gå vidare samtidigt som de vill finna mördaren. Susie som befinner sig i himlen, bevakar sin f...   Läs mer »

Kommentarer


KyLLo
2021-12-10
En färgrik och stämningsfull film med 70-talsinspiration och fin scenografi. Historien är påhittad, även om inspiration till flickan hämtats från en verklig person. Det finns stunder som är intressanta och spännande, men det finns också stunder som är klyschiga, extremt sliskiga och väldigt övernaturliga. Korta stunder känns det till och med som en barnfilm. För mycket berättarröst, vilket gör det så uppenbart att det är baserat på en bok. Annars gillar jag castingen i det stora hela. Många skådespelare med karaktär som verkar trivas i rollerna. Sammantaget en stark tvåa.
xzsawq
2021-01-10
Börjar bra och spännande men sen händer inte mycket alls. Seg, flummig och dåligt slut i mitt tycke. Förväntade mig något annat.
wasteoftime
2019-02-18
0,1
Rai
2018-02-26
En väldigt dålig film, som är baserad på en väldigt dålig bok! Denna film är väldigt dålig gjord och den är varken gripande eller spännande. Skådespelarna gör väldigt dåligt i från sig.
Stygga-Vargen
2016-10-29
En väldigt bra film som är baserad på en väldigt bra bok! Denna film är väldigt välgjord och den är både gripande och spännande. Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig.
Musopjken
2015-06-02
Fruktansvärt spännande och otäck film!
Craxyknas
2015-04-04
Oväntat spännande. En del saker som hände utan att man förstod varför och som man aldrig fick en förklaring på. En del logiska luckor. Men huvudberättelsen var riktigt intressant.
kokosbollen
2015-01-14
Vilka kalla kårar man får när man ser filmen. Den är bra gjord. Helt klart värd en fyra!
Krille80
2014-11-13
Bättre än jag hade förväntat mig efter allt negativt man hade läst. Originell film som väcker intresse men som samtidigt har sina sega och utdragna stunder. Filmens originella och visuellt intressanta stunder stjäl tyvärr tid från fördjupning i karaktärerna. Saoirse Ronan och Stanley Tucci är bra. 3-
Tatty
2014-06-14
Tycker filmen är värd en 3a men det lutar stark åt 4a även filmen är lite sådär konstig och lite långtråkigt. Men det som är bra med filmen är att den är lite konstig och man förstår vad filmen handlar om och vad som händer. Ändå lite sorglig.
Visa äldre kommentarer »