Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Magic of Belle Isle


I ett försök att finna sin ursprungliga talang, flyttar en rullstolsburen författare till en lantlig stad, där han blir vän med en ensamstående mamma och hennes tre barn, som hjälper honom att få tillbaka sin passion för att skriva.


Originaltitel The Magic of Belle Isle
Alternativ titel Summer at Dog Dave's
Regissör Rob Reiner
Manus Rob Reiner, Guy Thomas, Andrew Scheinman
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Morgan Freeman, Virginia Madsen, Madeline Carroll, Emma Fuhrmann, Nicolette Pierini, Kenan Thompson, Fred Willard, Ash Christian, Jessica Hecht, Boyd Holbrook, Kevin Pollak, Debargo Sanyal, Lucas Caleb Rooney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 401
Filmnummer 97476

Recensioner

Skapad 2013-02-20 av JohnMcClane
En äldre författare av ett antal gamla klassiska vilda västern böcker flyttar över till den lilla staden Belle Isle över sommaren. Morgan Freeman som alltid är bra, gör denna rollen utan att m...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2022-01-28
Egentligen lite småtråkig film men jag ger den ändå godkänt tack vare utförandet.
Rai
2018-03-08
Har alltid gillar Morgan Freeman! Men den här filmen blir lite seg...
HerrNenne
2017-07-25
Morgan Freeman pratar med sig själv konstant för att en film om berättande inte klarar av att berätta sin egen historia the movie.
Barneyk
2015-10-14
Charmig, trevlig och söt! Men också platt och oinspirerad. Stark tvåa!
Sajo
2014-07-27
Väldigt trevlig film men ett fint budskap. Freeman spelar grymt bra som vanligt.
Raxit
2014-07-01
Formpressad smörja enligt mall: 1A. Alla karaktärer känns konstruerade till den grad att man helt tappar intresset, man vet ju att alla kommer att agera på "feelgood-manér". Handlingen var närmast obefintlig och musiken var grädde på moset för att rama in detta som både en kalkon och ett praktpekoral.
DIProgan
2014-06-01
Feelgood rätt igenom som navigerar duktigt mellan alla möjliga fallgropar den kunnat falla i. Möjligen gör den det lite för enkelt för sig själv då nästan allt som händer faller i god jord men värmen i filmen får en att ignorera det.
Neidi
2014-01-15
Feelgood med fina skådespelarinsatser, inget oväntat, den dramaturgiska kurvan är låg. Det blir aldrig riktigt spännande, men skratt och välbehag räcker för en lördagskväll i soffan med popcorn.
amonamarth
2013-11-23
Vet inte varför jag gillade den här så mycket, tyckte den var rätt konstig egentligen och det var mycket saker hit och hit som jag tycker man kunde skippat. Tror att clown-scenen övervägde till en fyra haha
NEDERVETIL
2013-11-22
Trevlig film!... kanske lite för mycket socker smak i munnen stundvis, trots denna brist så funkar historien på något konstigt sätt.... Freeman i en roll som passar honom som fisken i vattnet...
Visa äldre kommentarer »