Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Magnificent Seven


Bartholomew Bogue håller staden Rose Creek i ett dödligt järngrepp. De desperata invånarna anlitar sju prisjägare för beskydd: Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez och Red Harvest. När de sju förbereder staden för den våldsamma uppgörelsen inser de att de slåss för mer än för pengar.


Originaltitel The Magnificent Seven
Alternativ titel The Magnificent 7
Regissör Antoine Fuqua
Manus Nic Pizzolatto, Richard Wenk
Genre Action, Äventyr, Western, 2010-tal
Skådespelare Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard, Luke Grimes, Matt Bomer, Jonathan Joss, Cam Gigandet, Emil Beheshti, Sean Bridgers, Billy Slaughter
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 841
Filmnummer 121410

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2019-08-02
Nöjesvåld där allt går ut på mördande. Är egentligen hjältarna bättre än skurkarna? Nu såg jag inte klart hela men jag antar att det fanns en obligatorisk kärleksscen då en tjej ingick i gänget.
deswhip
2018-11-11
Bra filmidé, bra skådisar, färgstarka karaktärer. Ändå funkar det inte riktigt...
dudson
2018-09-08
Alldelles för tillrättalagd och utan själ. Måste ändå medge att slutuppgörelsen var fucking grym!
RichardEk
2018-06-30
Nej, tyvärr! Det skulle vara fullt möjligt att samla ihop en ensemble som kunde mäta sig med den i Sturges film (ett antal namn poppar upp i huvudet) från 1960, men så har inte skett här. Denzel Washington känns väl rätt, han för ju sig själv med sådan ledig auktoritet nu på lite äldre dar. Men i övrigt saknas både karisma bland skådespelarna och intressanta karaktärer. Det ersätts med action, mycket action, men inte heller de scenerna är gjorda med den intensitet som hade behövts, kanske för att man vill undvika R-stämpel i USA? Det blir lite långtråkigt helt enkelt.
Solidus
2018-06-20
Akira Kurosawa kom på världens bästa filmidé 1954 och hans originalfilm fick en värdig remake 1960 med 7 VÅGADE LIVET. Remaken på remaken, dvs THE MAGNIFICENT SEVEN från 2016, är överraskande bra. Den slår inte versionen från 1960, men duger gott till en stund polerad western-action. Dock så är det en av de svagare tolkningarna efter Kurosawas grundidé.
Raimo_1985
2018-05-09
Mesiga karaktärer och slöseri med Denzel Washington-resurser. Pinsamma repliker och försök till "oneliners". Filmen kändes desperat i sitt uttryck. Helt okej action men fula dator-effekter.
Gordyal
2018-04-20
Haha, en film som tål att göras igen och igen och igen. Jag är inte helt säker på att världen behöver det, men visst: kör på. Det är hårt, macho och fräscht moderniserat. Jämfört med originalversionen (alltså inte Kurosawas utan Sturges') så är det betydligt blekare karaktärer men betydligt bättre action-sekvenser. Schyst underhållning från början till slut. Om några år lär den ha drunknat i popcorn-havet och glömts av publiken, men tills dess... (9/15)
setterwall
2017-11-12
Känns som de flesta inblandade gått på halvfart. Ändå okej.
ilgoga
2017-10-23
Action efter mall 1A, inga överraskningar och väldigt tråkigt.
Andreas_
2017-10-22
Riktigt jäkla kass rulle av den alltid kassa regissören Antoine Fuqua som endast lyckats göra en bra film i hela sin karriär och det är Training Day, tack vare att han hade då Ethan Hawke och Denzel Washington i sina prime dagar och ett riktigt bra manus av David Ayer...efter den turfilmen så har han bara gjort ren dynga, som t.ex sabotage på den brittiska legenden King Arthur eller som här, ren slakt på en stark western klassiker The magnificent seven....original western är ju en remake av en japansk klassiker som fungerade bra i western miljö eftersom den var bra gjord med riktigt stora stjärnor i rollerna...detta är en riktigt blek kopia av Fuqua och även om Denzel Washington och Ethan Hawke ofta är suveräna i sina filmer så är dom väldigt platta här, kanske beror på en kass regissör och platt manus men en stor besvikelse är dom och övriga skådisar behövs knappt nämnas...Chris Pratt fungerar i sina "komedier" men här är han helt felplacerad och förstör mer än han tillför och dom övriga är bara ett stort jävla skämt, speciellt Peter Saarsgard som ska försöka agera elak....vilket han misslyckas fatalt med, en fluga hade varit mer skrämmande än hans patetiska bad guy skådespel här, vilket är synd då han vanligtvis oxå bara gör bra roller annars. Jennifer Lawrence kopian Haley Bennett är enda ljuspunkten faktiskt och trots att hon ser ut som en exakt kopia av JL så är hon definitivt en bättre skådis än överskattade JL...för övrigt så är filmen fånigt barnslig och överdriven till max....alldeles för mycket PK dessutom, regissören har verkligen slängt in alla raser här istället för att göra en realistisk western, så ska det vara en svart, asiat, indian, överviktig och en kvinna med....enda som saknas är en dvärg för att göra paketet komplett...patetisk eftersom filmen utspelar sig i en tid då detta bara är löjligt overkligt, sen att vissa karaktärer kan ta 15 kulor innan dom dör eller att en indian råkar hitta övriga gänget när dom tar en paus och delar en bit renhjärta med Denzel så blir dom bästa vänner och han får så klart joina gänget...skrattretande dåligt och att det dessutom är en western för unga....alltså en film från 11 år gör filmen ännu mer patetisk....kan vara en av dom sämsta filmerna för 2016 och jag rekommenderar att undvika denna till varje pris för att inte förlora 2 timmar av sitt liv som man aldrig får tillbaka...kan bara säga att jag är oerhört lycklig att Fuqua inte fick chansen att förstöra ännu en klassiker med remaken av Scarface där han var påtänkt ett tag...den hade nog oxå blivit en patetisk barnfilm från 11 år....betyget här blir en överkörd och begraven svag 1:a...det lägsta betyg man kan tänka sig, denna film är en ren och skär katastrof...
Visa äldre kommentarer »